Jamen det var da så lidt!

Jeg synes, det nye år tegner rigtig fint. Især efter, at jeg og mine fæller jo i går aftes fik en personlig og varm tak fra HKM Dronning Margrethe II.

Hun nævner at vi alle er afhængige af hinanden og den hjælp vi hver især yder. Og at endelig “…gælder det de mange, som rundt omkring i stat og kommune skal bistå og vejlede deres medborgere i stort og småt. Deres indsats har vi alle grund til at påskønne, og jeg vil gerne på denne årets sidste aften sige dem tak for hvad de yder og ønske godt nytår.” Hvis det ikke er mig, så ved jeg altså ikke hvem det er. Det ER mig. Så selv tak Dronning. Du ringer bare, hvis du får brug for noget informationsmæssig backup. Det manglede da bare.

Men spøg til side, så kan jeg især godt lide det hun sagde med, at selv om man har ret til at få det man får, så kan man da godt stadig sige tak for det. Det er der altså mange (ingen nævnt igen glemt) “brugere” af den offentlige sektor som godt kunne huske på. Selv om vi alle betaler vores skat, og føler at vi har ret til biblioteker, skoler, sygehuse m.m. så er det ingen undskyldning for at opføre sig forkælet og uhøfligt overfor de der yder den daglige service. Tal pænt. Sig tak. Lad være med altid at brokke dig og råbe op om, om vi ikke kan åbne en kasse mere (for vi er altså nogen der har sukkersyge!!). 

Nå. Men så vågner man op til sådan et flot vejr, og ens børn har sovet ok længe – den var da over 8 i hvert fald. Og der er nybagte boller.

Og så har jeg vundet en hårbøjle! Med Libertystof på. Der skal nok komme billeder senere, når den når frem. I mine unge dage gik jeg utrolig meget med hårbøjle, fordi jeg ikke kunne klare at have alt det hår i panden og i øjnene. Og min søster drillede mig af uransaglige årsager rigtig meget med det. Hvorfor, kan man spørge? Hvor er dril-faktoren lige ved en hårbøjle?? Jeg mener, hun skulle da nødig snakke, med det mellemrum mellem fortænderne hun render rundt med… men sådan er børn jo. Og nu er vi voksne og hun bliver dødmisundelig på min hårbøjle, det er stensikkert!!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Jamen det var da så lidt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.