Jamen, jeg ER jo glad :-)

Det havde jeg sådan set ikke tænkt så meget over, men efter to søde kommentarer i går, tænkte jeg – ja! men det går da egentlig også helt vildt godt!

1. Klara er bare så skøn. Hun kunne sove bedre, men det har også været meget værrer, så det er fint nu. Hun spiser en masse, trives, udvikler sig med lynets hast og er bare så søøød for tiden 🙂
2. Det går enormt godt med stoffer. Vi havde en dejlig ferie sammen, og det uægteskabelig samliv går lige som den slags skal 😉 Vi har oven i købet snakket om at gøre en ærbar mand ud af ham, og han var positivt stemt overfor det!
3. Jeg er blevet brun!!! og så ser ens 8-10 kg. for meget altså bare bedre ud.
4. Jeg er vildt tilfreds med mit arbejde. To dage om ugen er perfekt og jeg føler mig super priviligeret. Mine kolleger er søde, det er et dejligt sted at arbejde. Bare det med de dagpenge snart går i orden…
5. Efteråret nærmer sig – min favorit årstid. Endelig kan man tage en trøje på og sidde i sin sofa med varm kakao og se film eller læse bøger, uden dårlig samvittighed. Endelig slipper man for "ud-og-nyd-solen-og-mor-dig-selvom-du-er-for-fed-til-bikini"-tyrraniet!

Så ja, det går godt for tiden.
Men for at folk nu ikke får kvalme, så kan jeg nævne følgende;
1. vi bor på 52 kvm og her er proppet! jeg trænger til mere plads, men det har vi ikke råd til – endnu.
2. mit barn sover aldrig igennem og har aldrig gjort det. Nætterne er ikke nogen stille, sikker havn, men et truende mørkt spil fuld af uventede overraskelser, som jeg udsætter så længe som muligt, ved at gå alt for sent i seng… 🙂
3. det er stadig ikke gået i orden med de forbandede dagpenge og jeg HADER når min konto står i minus. En kassekredit er noget man har til uforudsete begivenheder, ikke til at leve af! (er datter af bankmand…)
4. jeg vejer for meget og jeg gider ikke gøre noget ved det. andet end at bo på 4. sal og cykle på arbejde – og burde det ikke være nok???? Hallooo, hvor er retfærdigheden i den sag??

Nå, men der var da stadig flere plusser end minuser, ikke?
I dag lavede vi ikke noget. Jo, vi vaskede op, så rengøringstrine kunne komme til at gøre køkkenet rent…. og så gik vi en lang tur med klara, så hun kunne sove, og så sad vi på salo's og drak milkshake til hun vågnede, og læste avis.
Da vi kom hjem igen var køkken og bad skinnende og jeg tænkte endnu engang, at de penge simpelthen er SÅ godt givet ud.
Vi er gået i gang med at planlægge at holde en fest. En rigtig fest, sådan en som vi ikke har holdt nogensinde, sammen. Klara skal overnatte ved moster mette og alle vores venner skal komme. Jeg tror listen blev på ca. 35… Men de skal jo bare stå op og danse 🙂 Nu skal vi bare finde en dato!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.