Internationalt rytmikstævne

Torsdagen endte med at være så god. Rytmik var simpelthen så sjovt og alle ungerne er så store nu, så de rendte jo rundt og når vi legede sanglege, så kunne de selv gå og danse og løbe rundt, så man ikke skulle bære på de tunge guldklumper 🙂
Det er et meget internationalt hold denne gang. Der er jo iris, som taler engelsk (down! iris! down! :-)) og så dukkede mine naboer sørme op – kan I huske, dem som Klara har leget sammen med, nede i haven, nogen gange denne sommer? Hende den lille mulat, som jeg troede hed Amin. Men hun hedder altså Amie, og nu går hun også til rytmik, med sin mor.
Så var der en thai-barnepige, med en stor dreng på 19 mdr. som også er mulat eller udlændig – jeg fandt aldrig ud af det. Og så var der sørme en tyrkisk far, med sin datter. Det kan godt være det bare er mig og mine fordomme, men jeg blev faktisk overrasket over det 🙂 Han kom sammen med sin kone først, og jeg trode han måske bare var med, for at se, hvad det var for noget. Men efter 10 min. gik konen, for hun skulle på arbejde, og så blev han, sammen med datteren amira. Hun var også større end de andre, næsten to år, tror jeg, men rigtig glad og sød.
I det hele taget var alle ungerne så glade. Jeg tror virkelig de nyder hinanden nu, og de små hystader Klara og Iris, fik tydeligvis også noget rigtig godt modspil af de lidt ældre børn!
Klara og jeg mødtes med maya, iris og kathrine og johanne (som jo alligevel ikke kunne høre om, at vi skulle til rytmik uden dem og derfor alligevel ville med en omgang mere – og godt var det!) før rytmikken og fik en milkshake på salo's cafe. Det er simpelthen så hyggeligt at sidde dér, udenfor biblioteket, og den vil altid hedde salo's cafe, for os, sara!
Bagefter tog vi hurtigt hjem og lavede mad og så kom moster mette og spiste med. Klara spiste en HEL laksesteak, en håndfuld grønne bønner og en del ris. Hun ÅD simpelthen – jeg elsker når hun gør det!! 🙂
Så klædte jeg om og skiftede tøj 3 gange fordi intet var godt nok, og så cyklede vi i stiv modvind til nørrebro og tog til fest. Det var rigtig rigtig hyggeligt!! Det var dobbelt fødselsdag, så der var 4 forskellige kager og en masse øl. Det var ikke sådan en latterlig woouuu-hoouuu-crazy-daizy fest, men ganske afslappet og jeg fik snakket en masse med S, en af stoffers venners kæreste. Der var lige en masse sladder om hele den sammenspiste vennekreds, vi skulle udveksle og så fik jeg også lidt flere informationer om stoffers mystiske eks, som jeg aldrig har mødt og intet aner om. Jeg er ikke jaloux, men jeg er simpelthen SÅ nysgerrig 🙂
Kl. midnat ca. var vi hjemme igen, for moster mette skulle op på arbejde kl 8 fredag, så det var egentlig ret fint af hende, at hun gad babysitte til sent, på en arbejdsaften! Alting var gået fint. Klara havde fået et bad og var så faldet meget hurtigt i søvn og havde ikke vågnet siden.
Men hun vågnede naturligvis da vi gik i seng… kæft, hvor er jeg træt af den 2-vær. Hun burde bare have sit eget værelse, så vi alle kunne sove i fred! Tror snart jeg gennemtvinger købet af en sovesofa og så må vi bo i stuen!
I dag skal vi ikke lave så meget. Måske lige vaske op, så rengørings.trine kan komme til kl 16. Hun har været i dubai i 100 år og jeg har savnet hende SÅ meget!! 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.