Jeg er helt forelsket

Min søster sendte mig lige link til dette nr. De to med tamburinerne har hun gået i gymnasiet med.

Jeg er hooked! Nogen har måske hørt det i radioen, men den her live optagelse er mega meget bedre og jeg er helt – paf!

Det er jo klassisk smukt. Simon and Garfunkel-agtigt. Gammelt på en måde, så jeg næsten ikke kan tro, at de selv har skrevet det. Utroligt. Og det bliver bedre og bedre for hver gang man hører det. Jeg bliver helt fyldt af følelser og lykke og bobler med glimmer og verdenshistorien og børnene og livet og det hele suser rundt og fylder mig op, og musik er religion!

Hm, kan åbenbart ikke embede på fyn. Men lov mig at I finder den her så – GØR det! Bedste nummer nogensinde!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Jeg er helt forelsket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.