Jeg er syg

Nej, ikke i roen. Eller ok, i dele af hovedet så. I halsen. Og i balancecentret. Og i snotkanalen. Hader den her årstid, hvor det er varmt, men koldt og hvis man ikke vil svede, så får man træk. Hallooo, vejr, hvad med alternativer, tak?

Kan ikke se lige og kan ikke sidde op i mere end 2 min. ad gangen. Virkelig praktisk, eftersom jeg skal pakke 8 års liv ned i papkasser og flytte i næste weekend. Forsøger min krop at forhindre det? Vil den hellere fortsætte livet med trapper til 4. sal? Og hvis den er så forbandet vild med det pjat, hvorfor har den så ikke tabt 10 kg. af de trapper i alle de år???

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Jeg er syg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.