Jeg har vundet noget

Det har jeg faktisk. Sker ellers aldrig. Jo, vandt engang 2 billetter til en GOG håndboldkamp på hjemmebane, og det endda uden at jeg overhovedet havde deltaget i nogen konkurrence. Det var bare en lodtrækning min bank foretog. Og jeg hader jo sådan set håndbold, så det var mere en straf end en gevinst, bortset fra at jeg kendte en lækker fyr der elskede håndbold, så jeg inviterede ham med hen og se kampen. Er mange år siden. I gymna.

Nå, men nu deltager jeg hver dag i www.barneguiden.dk 's julekalender, hvor man skal svare på et meget let spørgsmål og så trækker de lod. Og i dag så jeg helt tilfældigt at jeg har vundet d. 6.12.

Så nu venter jeg så. De giver vel vinderne direkte besked ikke? Og det jeg har vundet, skal jeg jo selv være med til at vælge, for det er et gavekort. Det lidt ærgerlige (og ret typiske) er så, at det jeg har vundet er et gavekort til sådan nogen futter – en slags sutsko til børn, og de laver dem kun i str. 0 til 2 år. Det kan jeg jo ikke bruge til noget. Ville være lige i overkanten, selv for en shoppeglad som mig, at købe for 400 kr. sutsko, som jeg ikke kan bruge til noget. Gad vide om Klaras fod er mindre end 14,5 cm? Gad vide om mini-kusine Marie mangler fodtøj. Kunne jo i teorien udgøre en fin julegave. Men er igen ret bittert at forære noget væk, som man lige har vundet. Og så går der 10 år igen før jeg vinder noget mere.

Det jeg egentlig gerne ville vinde, var de der 25 mill. i lotto. Jeg har eddermæme fortjent dem. Fik håndskrevet konvolut fra banken i går og fik samtidig nærmest hjerteflimmer og åndenød og tænkte, så, nu falder hammeren. Nu vil de ikke længere financiere den her underskudsforretning. Nu vil de sætte os på gaden. Fattiggården! Og så lige op til jul!

Var så bare et håndskrevet julekort fra min bankrådgiver, der endda kunne huske mit barns navn og havde stavet alle navne korrekt. Gør nu alligevel en varm om hjertet, selv om der nok ligger kynisk forretningstankegang bag handlingen. Men er sandsynligvis eneste julekort vi får i år, så jeg må hellere værdsætte det.

Så den der mega omtalte dokumentar på Dr2 og var lidt forarget og slukkede pga politikerlede da det der Debatten startede bagefter. Især pga ham der venstremanden og hans slips. Hvad fanden ligner det, at være venstremand og så sidde der i den bedste sendetid med sådan et burberry slips? Snobberi og det klædte ham ikke engang. Jeg fik bare nok. Og kunne de ikke bare havde fundet en eneste kvinde der havde noget klogt at sige om emnet? Bare en? Bare for et syns skyld så? Slukkede, ja jeg gjorde så, og gik i seng, selv om kl. kun var lidt over 21.

Og så skal man sidde her og have juleteater på arbejde og kan så først være hjemme kl 18 tidligst, og ens stakkels forsømte barn skal hentes i børnehave af sin farmor og farfar og i tivoli med dem. Jeg vil da også i tivoli med mit barn. Selv om jeg på den anden side er glad for at slippe for helvedet på jord aka nisselandet. Men hvad nu, hvis de tager det forkerte barn med fra børnehaven? Man læser jo ind i mellem om det i aviserne… Og så skal jeg – ud over at have sent fri, være ruineret og skuffet over de folkevalgte, afhente mit rigtige barn hos de sociale myndigheder! På en fredag aften! Og så lige op til jul!!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Jeg har vundet noget

 1. Suzy skriver:

  Du godeste, vi havde præcis samme tv-oplevelse her i hytten. Så dokumentaren, jaja, bevarmig vel, det er da noget uldent i kanten alt sammen.
  Og så debatten: Gamle mænd der puster sig op og hidser sig op og skriger ad hinanden. Nej hvor belastende. Vi blev blæst baglæns af al den selvoptagethed, og slukkede prompte. Føj.

 2. Takashimaya skriver:

  Ang. vinderi så vandt jeg fornylig 4 børnefilm på DVD i en fødselsdagskonkurrence i et supermarked. Jeg er rimelig sikker på, at det ikke var pga børnefilmene at jeg deltog, men de kunne ikke byttes til noget andet (snyd!)

 3. julie skriver:

  Hvad er det for nogen og vil du sælge dem? 🙂

 4. Takashimaya skriver:

  Det er Byggemand Bob “Ridder af det runde bord” og Peddersen og Findus på nye eventyr: “Fornemt besøg”.
  Hvor meget vil du give?

 5. Julie skriver:

  Hvor meget vil du tage? Det er jo ikke spritnye film, så hvad med 50,-? Og porto?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.