Jeg siger bare, at mit barn et geni. Okay?

For to uger siden, tegnede Agnes næsten aldrig. Der er altid papir og farver alle vegne herhjemme, så det var ikke derfor. Hun følte bare ikke rigtig for det. Og hvis man satte hende til det, så fik man sådan noget krimskramseri i en masse farver.

I løbet af uge 42 begyndte hun pludselig at skrive bogstaver. Ikke særlig mange forskellige, men især A, O, P og noget der kan være E eller F, er hun meget glad for. Det ser nogenlunde sådan her ud (og hvis man vil se hende gøre det, så smut over på facebook og søg på thejulesrules, og bliv en form for fan eller noget, og så kan du se en video hvor hun trækker lod om noget og viser sine bogstaver frem):

Nå. Jeg ved ikke hvorfor de billeder bliver så store… men så kan alle da læse det, hva?

Sådan gik uge 42. Så i forgårs, kommer jeg senere hjem fra arbejde end de andre tre. Og i det jeg træder ind ad døren, bliver jeg overfaldet af en hysterisk begejstret Kristoffer (jo, du var!) og en ret blasert Agnes. Han er vild med udviklingen, hun er mere sådan “træk dog vejret assclowns, jeg kan jo alt?? Og så kan hun pludselig tegne mennesker. Bare sådan. Fine, geniale mennesker. Ja, okay, så nogen af dem har fire ben. Og nogen har grisetryner. Og jeg ved ikke hvorfor de jonglerer med konfetti. Eller hvorfor nogle af dem har panderynker og hageskæg… Kunsten behøver ikke forklares, vel?

Men det er da vildt, at den ene dag kan hun ikke. Og den næste dag kan hun. Katjing, og så var den forbindelse på plads oppe i hjernen!!! Børn er så interessante. Nå. Nu kommer der en masse tegninger. Elsk dem!

Her har hun endda skrevet APP! Wow geni-digitalt-indfødte, hva??!!

Meget cool type, hende dér ikke? Og er det en node ved siden af??

Hun er sej!!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

23 Kommentarer til Jeg siger bare, at mit barn et geni. Okay?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.