Tagge spam?

Er du blevet voldspammet i din reader af alle mine gamle indlæg? Så undskylder jeg! Det var ikke med vilje! Det skete af ren og skær uvidenhed.

Faktisk, skete det fordi jeg prøvede at hjælpe en anden af bloggens læsere, som gerne ville have tags på indlæggene. Det er jeg aldrig rigtig kommet i gang med, hvilket er pinligt og fuldstændig latterligt, fordi at tagge ting, at give dem emneord, er så grundlæggende bibliotekarisk og jeg skulle i virkeligheden SKAMME mig, for ikke at have gjort det fra starten! Slem, SLEM bibliotekar!

Nå, men så ville jeg være venlig og begyndte at tagge de 1800 indlæg, især dem med bøger og anmeldelser, fordi det ville Maja gerne have. Og så faldt jeg jo over andre indlæg som også er rare at kunne genfinde og så opstod emneord som nuttethed, graviditet, apokalypser og nøgne mænd…

Men, så skriver Marie til mig, at hendes google reader er propfuld af alt mit gamle lort og hvad fanden laver jeg? Eller, hun skrev det superpænt, for hun er et meget meget venligt menneske. OG en rigtig god bibliotekar. Hun har garanteret tagget alle sine indlæg nydeligt og konsekvent fra starten af.

Så nu vil jeg bare sige: undskyld. Du må slette alle de indlæg, hvis din reader også er fuld. Men du kan jo også vælge at læse dem og more dig over de forgangne tider. Åhh, hvor har vi oplevet mange sjove ting sammen, hva? Og jeg kan heller ikke love, at det ikke sker igen, for jeg vil virkelig gerne have tags på flere af de gamle indlæg nu. Og jeg forstår ikke hvorfor den absolut skal genudsende dem i folks readere igen, bare fordi man opdaterer??

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

13 Responses to Tagge spam?

 1. Marie skriver:

  Er glad for at siger at jeg skrev det lidt pænere 😉
  Jeg læste et par af de gamle indlæg og undrede mig først over at du ikke havde fortalt på bloggen at du var gravid… Indtil jeg læste mig til at det selvfølgelig handlede om Agnes 🙂 Men også lidt sjovt at se et indlæg der startes med “kender du det der facebook?” 🙂
  Så ikke helt skidt med en fyldt reader…

 2. Konen skriver:

  Jeg forstår det faktisk overhovedet heller ikke, hvorfor den genopdaterer? Ovre i min gamle reader kursiverede den lige de opdaterede indlæg, men den gen-spammede ikke ligesom google’s gør. Men tag endelig nogle flere indlæg! Jeg har fundet knappen der gør at du ikke bliver vist¨på min forside imens.
  Jeg har faktisk også planer om at omstrukturere mit tag-system, men så virker det for overvældende fordi der er over 200 indlæg – men mod dine 1800 er det jo det rene vand! Så måske jeg bare skulle se at komme igang

 3. karoline-med-k skriver:

  Jeg synes helt sikkert det var sjovt med “kender du det der facebook” 🙂
  Og ogsaa helt fint at laese med paa lidt af det gamle. Desuden fandt jeg paa den maade ud af at jeg ogsaa maa have spammet for vildt sidste gang jeg rettede i tags. Hov.

 4. julesrules skriver:

  Nu er det der facebook indlæg jo fra 2010, så jeg er ret sikker på, at de fleste kendte facebook på det tidspunkt og at min indledende sætning er et forsøg på at være morsom…

 5. understjernerne skriver:

  Den genudsender i hvert fald ikke på bloglovin 🙂
  /Negeren

 6. Emma skriver:

  jeg synes det var hyggeligt 🙂

 7. Frau Putz skriver:

  Jeg fik mig da lige et (billigt) grin – igen – over den uheldige unge mand med den uopdragne og sultne hund 😉

  Jeg kender ikke noget til WordPress, så jeg aner ikke, om man kan undgå tagge-spam. Det kan man i Blogspot…

  Men jeg glæder mig til at grine mig igennem nogle af dine 1800 indlæg. IMPONERENDE mængde arbejde du har for dig 😉

  KH Karina

 8. carina skriver:

  Jeg troede et kort øjeblik at du var gravid igen….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.