job-ryk!

Hold da op – så blev jeg indkaldt til en samtale til! Skal nu til to, samme dag, i henholdsvis Holte og Farum. Så får vi se om det bliver Pernille eller Carina, der vinder sig en ny lokal bibliotekar, som kan slette deres umådeligt høje bøder 🙂 Shysss, den slags kunne jeg naturligvis aldrig finde på! Det er jo borderline ulovligt. Måske ikke engang borderline? Måske bare ulovligt?

Jeg er ikke ligeglad hvilket, men næsten. Jeg vil bare SÅ gerne have et af de jobs, og tjene en normal løn og komme ud af supplerende dagpenge-systemet og passe mig selv, og optjene noget pension og have ret til barsel med fuld løn – ups – sagde jeg det? Jeg skal naturligvis ikke have flere børn foreløbig! Det er der overhovedet ingen planer om, jvf 4. sal, ingen vaskemaskine og bla bla bla…

Lå ellers i sengen mandag morgen og havde helt utroligt ondt af mig selv. Synes det var alt for mørkt, der kl 7, og er bare slet slet ikke parat til alt det endnu! Endnu en laaang vinter, med et barn der står alt for tidligt op, endnu en laaang vinter – nej nej nej – det er for tidligt, jeg er ikke parat! Og så kørte hele møllen med, at jeg jo heller aldrig fik noget job, også er for tyk og bor som en Hobbit. Wah, wah wah, julie!

Nå, men så ringede Anna (hende med miu miu tasken) og spurgte om jeg ville med ud og drikke kaffe – hun går hjemme på barsel med barn nr. 2, Ida på 6 mdr. Og det ville jeg jo rigtig gerne, så jeg sprang ud af sengen, tog et lyn bad og var afsted. Og så holdt jeg ligesom op med at have ondt af mig selv 🙂 Endte med at tilbringe hele mandagen sammen med Anna og Ida, og hentede så sara og klara sammen hen på eftermiddagen. Og kom hjem og var indkaldt til jobsamtale nr 2. Det bliver en lidt for spændende torsdag!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til job-ryk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.