jubilæum og Den Nye Mig

Har lige opdaget at jeg har rundet kommentar nr. 200 – det er da også noget. Så tak for alle kommentarerne 🙂

Og så den nye mig… har på utallige opfordringer fra tilfældige og helt helt ukendte bloglæsere nu bestilt tid hos frisør Henriette på salon Mono, chr. havn. Hun er populær, åbenbart, så det kunne først blive d. 8.4. Men nu har jeg tiden!! Så skal det hår nok arte sig.

Og taa-daaaaa – chock-horror-surprise – jeg har købt et medlemsskab til et fitnesscenter! Et helt år, har jeg købt. Skal det være, så lad det være. Og eftersom jeg har sådan en BG bank plus konto, så kunne jeg få 15 procent rabat. Og når jeg så købte et helt år, så kom jeg ned på 3400 kr. for hele det år. Dvs under 300 kr. om md. 280 tror jeg. Og det er da billigt. Og vi kender jo mig – er det et godt tilbud, så KAN jeg ikke sige nej… Og så har jeg fået en starttid på mandag kl 9.30 hos en træner der hedder Morten, som så vil hjælpe mig igang og lave et program og vise mig det hele osv. Og med i prisen er også træning på hold, svømmepøl, spa, sauna og amagers fedeste udsigt. Og Maya, som går samme sted og som skal holde mig i ørerne i starten.

Nu mangler jeg bare at lave et regnskab som pernilles, så jeg kan følge med i, hvor billigt det bliver i længden, jo mere jeg bruger det.

Så så man lige mig til sommer, i bikini og top lækker 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to jubilæum og Den Nye Mig

 1. Pernille skriver:

  Hej Julie… Ups .. så må det jo være mit nye mål: At mit træningscenter er billigere end dig;-)
  og jeg er bagud fra starten for jeg giver 350 om måneden. Rigtig god fornøjelse – og tro mig – om en måned er det det, det er: En fornøjelse
  Hilsen Pernille
  (Der har 500 kommentarer – men som får 50 spam-kommentarer om dagen AAAAAAAAAARHHHH)

 2. Liza / FruLilla skriver:

  Hvor er jeg bare glad på dine vegne – for det er bare godt sådan et motionscenter (i hvertfald for NOGLE ting,he he). Jeg håber du bliver rigtig meget glad for det, for jeg det ved det hjælper – PÅ DET HELE !! God fornøjelse og tak for hilsnen hos mig i dag 😉 Knus Liza

 3. Trine skriver:

  Åhh Julie, du giver mig dårlig samvittighed 😉 Ja, jeg drømmer jo også om bikini og top-lækker, men jeg har bare ikke Maya til at holde mig i ørene :-), nej der er kun mig og min dovne krop, så hvor tit tror du jeg kommer ned i DGI-huset?!? Nå men jeg ønsker dig al held og lykke med træningen, det er jo fedt når man kommer igang! Knus Trine

 4. kristina skriver:

  Kære Julie
  AIIIIIII, det glæder mig at høre! jeg er ret sikker på at man ser dig tipo top lækker på stranden til sommer
  knus
  Kristina
  ps – så skal Stoffer altså oppe sig, så vælter det nemlig ind med buketter:-)

 5. Karin skriver:

  Hold da op! Hvad skete der lige på Fyn? Udover at du var syg og sølle, og din mor er for viderekommende… 🙂 Jeg glæder mig også som en gal, til jeg synes, jeg får tid til motion. Hmmmm, måske skulle jeg melde mig til samme center. Hvor går du? KH og velkommen hjem, Karin

 6. Karin skriver:

  Uh, træne i Fields. Det lyder dyrt 🙂 Men min plan er, at det er må være muligt at smutte et par timer midt på dagen et par gange om ugen og lave styrketræning. For skal jeg leve af at gå og stå og slæbe, må jeg passe på min krop, og for f.eks. at undgå nye problemer med knæskader, er jeg nødt til at få styrket musklerne. KH Karin

 7. Henriette skriver:

  Årh.. jeg bliver helt misundelig.. Men er realistisk nok ti at vide at det bliver et MEGET dyrt bekendtskab hvis jeg køber et års abonnement *G*
  Knus fra Henriette

 8. Ane Mette skriver:

  Jeg vil også med… men det bliver nok lidt dyrt i transport fra Haderslev, – så jeg må nok “nøjes” med at finde et sted heromkring, når jeg kan få lidt plads til det for Philip 🙂 – glæder mig især til at komme igang med at svømme igen 🙂

 9. Julie skriver:

  Til Rikke: det gik fantastisk! Det er den bedste klipning jeg nogensinde har fået og jeg vil aldrig gå til andre mere. Og prisen var 400-noget, hvilket er rimeligt synes jeg, i forhold til mit lange hår og i forhold til priserne andre steder. Henriette er superdygtig og ramte lige det jeg ville have!

 10. Rikke skriver:

  Hvordan gik det egentlig hos frisør Mono? Lider af frisørskræk og har længe overvejet at få en tid hos Henriette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.