Julen er kommet!

Det skete sådan set allerede i går, hvor jeg stod op og straks satte en stor øko flæskesteg i ovnen. Fordi vi skulle til julefrokost med den gamle mødregruppe fra frokost tid. Det var som sædvanlig enormt hyggeligt og julestemningen sneg sig ind på mig, midt i mellem duften af stegt steg og pakkelegen og ålen. Dét, et eller andet sted.

I dag har vi givet den et nøk til, ved at sætte gang i den store bagning. Der er lavet dej til brunkager, som så lige skal stå et døgns tid, så dem kan vi udstikke i morgen med de udstiksforme, som Klara nok så belejligt fik af nissen i morges. Pudsigt nok ved jeg, at nissen har en mini kagerulle med i morgen!

Der er blevet pakket gaver ind, syet lidt ekstra smågaver og stukket hele nelliker i appelsiner. Åh, tænk at minder og oplevelser kan ligge så godt gemt i alle de dufte.

I morgen skal vi også lave flere vanillekranse. Dem vi har lavet har vi enten spist eller foræret væk. Og så mangler klejnerne, efter min fars opskrift, og så er julen i hus!

Så faldt jeg lige over det her indlæg hos Grosgrainfabulous – og seriøst – det der lille forklæde er jo som skabt til Klara og alt vores bagning! Jeg skal bare vinde det! Tak!

brunkager klejner

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.