Der blev sagt juleFRED!

– men ingen af mine rådne unger har tilsyneladende hørt efter? Mand, de er irriterende i dag. Har seriøst lyst til at stoppe den ene ned i halsen på den anden, drikke mig fuld i den juleakvavit stoffer har fået fra sit arbejde og åbne alle(s) pakker selv. Kan sagtens se for mig, hvordan jeg ville sidde der, midt i en stor bunke flået gavepair, skeløjet og snøvlende, men lykkelig og afslappet, når stoffer kommer hjem. Kan man forære sine børn væk til de fattige i anledning af julen? Hvis nu en lille lavindkomstfamilie har svært ved at nå hele vejen rundt om træet? De må gerne få de tilhørende gaver med til hver barn – det skal da ikke være en økonomisk byrde for dem. Og eftersom ingen af børnene hverken vil spise eller sove, så får de da ingen problemer med det.

Hvis det ikke var fordi jeg endnu ikke har fået mens efter fødslen af Agnes, ville jeg virkelig mene, at jeg er pms. Jeg er så anspændt, at jeg har fået en gigant myose i skuldrene og hver gang jeg snerrer af babyen kan jeg mærke myosen vokse. Men helt ærligt, hun kan da bare SOVE! Hvor svært kan det være?

Sov. Spis. Leg. Man skulle da ikke bede mig om det to gange. Så nemt som at klø sig i bagdelen.

Og som om det ikke var nok udfordring i sig selv med en 10 mdr. gammel pilfinger, der ikke vil sove eller spise eller lege, men kun sidde på arm og/eller RÅBE, så havde jeg jo også lovet Klara at vi skulle bage brunkager i dag. Dejen var slået op jo. Men prøv lige at udstikke en milliard grise, graner, engle og geder og damer med den ene hånd, mens du jonglerer minibrokkerøv med den anden. Og så skal de skide kager jo ikke bage mere end 5-10 min. pr. plade, så der skal hele tiden være en ny klar og ind og ud af ovnen osv. STRESS. 

Er det ikke bare typisk, når man nu havde planlagt at hygge sig? Ligesom de der par der tager på ferie og ender i skilsmisse, fordi ingen kan leve op til de planlagte niveauer af hygge og romantik.

 Opdatering: kl. er 23.28 og pt sover de allesammen. Pt blev der sagt. Og jeg ser den der film Mean Santa med Billy Bob Thornton. Og det slår mig, at så sur som han er og sådan som han taler til den der dreng, hvis hjem han crasher, det er præcis sådan jeg har haft det i dag. Jeg har også haft lyst til at råbe fuck og shit i hver sætning – en samtale mellem Klara og jeg kunne have forløbet sådan her:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UwfaxZcLW0w&hl=en&fs=1]

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Der blev sagt juleFRED!

 1. Em... skriver:

  Ohh… hvor kan du tro jeg kan huske det.
  Og jeg kan jo blot sige, at det bliver bedre, når de bliver større, hvad de desværre ikke gør natten over 😉
  Men tro mig, så finder de på andre ting de kan irriterre en med – også selvom man lige havde forestillet sig, at man skulle hygge.
  Hyg for satan da også unger!

 2. Lone skriver:

  Kan anbefale pebernødder i stedet – det er mere børnevenligt at være med til og de smager godt (krydderilanding fra Dr. Oetker med opskrift på bagsiden), 5 kr i Fakta.
  Kan betro dig at den lille følsomme krebs vi har boende på matriklen (ham, der deler fødselsdato med dig) er et frådende lillebror monster, som, hvis han havde din alder og i øvrigt ikke så mange Y-kromosomer, man ville tro det netop VAR pms…. Det er noget i luften! MÅ det være.

 3. Lone skriver:

  Blanding! altså………rådne tastatur!

 4. julie skriver:

  Kan det være månen? Hvordan er den pt?

 5. carina skriver:

  Jeg har lige klaget min nød til manden som heldigvis kom hjem fra arbejde og tog terroristerne med ud til nogle venner.
  Hvis de da ikke har revet hovederne af hinanden på vej derhen?
  De har seriøst aldrig skændtes så meget som i dag, selv den store milde pige har været sur og tvær idag. SUK

 6. FruGosch skriver:

  Ja nogle gange blir det til mere stres og skuffede forventninger end til hygge og overskud. Så er det man skal overveje at smide diverse idéer om hjemmebag, hjemmelavet pynt osv af h….til og istedet hygge sig med ungerne, efter selvfølgelig at have taget sig af sig selv først eks ved at man satte en film på til ungerne og selv tog en lur eller et glas rødvin eller andet imens.
  Siger kvinden som kom til at råbe alt for højt af sin søn, der ikke hørte efter i morges……
  Kh

 7. hanne skriver:

  pyh…
  hvor befriende at læse om andre, som har det på den måde med deres børn i december. Jeg er alene-mor med to pubertetspiger. Og okay, nu skal de ikke sidde på arm. Men der er søreme meget andet.
  Mine to er så stride, at jeg flere gange i den sidste måned er blevet kaldt det værste. .. Vil ikke skrive det her!!!! Overvejer virkelig af og til om de virkelig er mine børn!
  Tror måske også at de får alt for meget sukker, allesammen. Det er jo i skolen til alting, og de bliver SÅ umulige. Og for lidt søvn, mine er ikke til at drive i seng. Og ellers kan de ikke sove.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.