Julie går til scenen!

Eller ok, kun lige til kanten af den – og så ikke længere!

Havde lige skrevet langt indlæg om mit forhold til musicals og Preben Christensen generelt, da min arb.pc. insisterede på at genstarte sig selv uden varsel. Deus ex machinae, eller hvad, for jeg var nok lidt for hård ved Preben. Hvem ved, om han sidder der ude og googler sig selv, ligesom vi andre gør, og så skal han da ikke havne her og blive ked af det.

Jeg er generelt ikke det store teatermenneske, men jeg er meget til gratis fornøjelser, så naturligvis tager vi afsted når andre inviterer. Og jeg blev da også positivt overrasket. Joh, Preben fyldte lidt meget, men han havde jo også hovedrollen, så det kan man egentlig ikke bebrejde ham. Tænkte kun en enkelt gang "hvor er de to andre, Preben?"… Ole Thestrup er genial. Men det vidste vi jo godt. Aner ikke hvad de andre skuespillere hedder, men hende der spillede Ulla kunne jeg godt lide. Og så synes jeg generelt det var en sjov historie. Og scenografien var fantastisk. Og jeg var færdig af grin, da en meget gay Hitler sang "heil for mig, heil mig selv" og "strækmarch er frækmarch". Vil rigtig gerne have teksten til den der sang, Forår for Hitler. Den var sjov.

Min medbragte Hiphopper var så ved at kaste op af grin og talte hele vejen hjem om, at vi da må finde den gamle originale film et sted. Tænk, at han er til musicals. Men jeg burde have anet uglerne i mosen, den aften han nægtede at trykke væk fra Dr1 da de viste Cirkus Nemo… Før vi ved af det køber han vel en vindjakke og begynder at klippe hæk og vaske bil hver weekend. Han har faktisk snakket om noget med campingferie!! RED ALERT!

Nå. Er på arbejde og må orientere mig i den gældende ungdomskultur aka læse det sidste nye Sirene.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Julie går til scenen!

 1. marianne skriver:

  Ole Thestrup….uha, jeg kan slet ikke klare ham. Han er så tåbelig, kan kun “spille” på samme måde, nej så heller Preben K.
  Sjovt – og godt – så forskellige vi mennesker er.
  Og i øvrigt til lykke med huskøbet 🙂

 2. Krista skriver:

  Har lige set The Producers i London – den var rigtig sjov synes jeg, men jeg har nu også en svaghed for gode gamle Mel Brooks.

 3. Nina Lee skriver:

  Jeg har gået i folkeskole med Julie der spiller Ulla – cool at hun er go’!
  Tillykke med underskriften, hvornår skriver sælger under?!
  Kh Nina

 4. tine skriver:

  Ha, ha…den der med vindjakken er god.I kan da også købe ens “campinghabitter”

 5. Søs skriver:

  Du må vidst hellere læse det der sirene lidt grundigere, for vindjakker er seriøst moderne p.t. 🙂

 6. M skriver:

  “Springtime for Hitler” aka “The Producers” går inde i Filmhuset i denne måned- og den er dæleme sjov!!!
  KH M

 7. Julie skriver:

  Hey M, tak for tippet! Det vil vi overveje!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.