Annas billeder

Nå, men nu er min veninde Anna begyndt at arbejde igen. Er sluppet af med begge børn og har scoret sig en plads på Den Himmelske Hund og er blevet produktiv. Og helt ærligt, jeg kan godt forstå hun vandt den illustrator ærespris fra Kulturministeriet. Jeg kan lide, hvad jeg ser, og derfor deler jeg det lige med jer andre:

Pige

Dreng

Hvepsepige

Hvepsepige igen

Flue

Fe

Anna har illustreret de her bøger, hvoraf især de to nyeste er rigtig flotte. Og så kom hun så i år på Kulturministeriets illustrator æresliste.

Nå, men alle I shoppegale mødre derude, er nu så heldige at I kan købe billeder her, gennem bloggen. De vil minde om dem ovenover her i stilen og vil være i størrelserne 20×20 og 20×30 cm. Det er originale acryl malerier og de koster fra 425 kr. og op ad, hvilket er rigtig billigt for original og professionel kunst. Hvis man har lyst kan man også få malet et portræt af sit yndige afkom, i samme stil. Så skal man bare sende et billede til Anna og så koster det lidt mere. Jeg er bare hende, der formidler kontakten, fordi jeg synes alle fortjener noget pænt på væggene i børneværelset. Eller hundeværelset, hvis det er sådan en man har, Marlene. Rufus ville gøre sig flot på sådan et portræt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Annas billeder

 1. tine skriver:

  De er godt nok gode..Men penge har jeg ingen af pt…er ved at byde på en kjole på trendsales og tror vi runder de 400 kr snart :-///

 2. Rie skriver:

  Jeg har ingen børn, men overvejer da sådan en hvepsepige. Hun er nuttet. Kan godt lide nuttede ting. Jeg må tænke over det. Kender også én der skal have en baby…måske det var noget? Ja…må tænke over det, altså.

 3. Camilla skriver:

  Hej Julie
  Du har helt ret. De kan et eller andet de her billeder.
  Kh
  Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.