Køb mine lopper

Ja, så er bunden nået med de barselsdagpenge. Jeg mister jo helt min handlekraft (købekraft) og landet går rabundus og så videre.

Så nu sælger jeg for alvor ud. Jeg blev aldrig helt gode venner med det der trendsales. Alt for mange teenagere der ikke vil give noget for noget og som vil have man skal måle alle mulige indvendige mål på sko – det er en str. 38 okay, kan du passe den eller kan du ikke passe den??? TS tager for lang tid og der er for mange ture til posthuset.

Så nu tager jeg på loppemarked. Sammen med en fattig barslende veninde (som jeg faktisk har mødt gennem bloggen… kan I huske Marlene, der hele tiden skrev kommentarer i januar og februar og som også skulle føde og gik over tid og vi jokede med, at så kom vi nok i mødregruppe sammen, for hun bor også her omkring – surprise – det gjorde vi rent faktisk! Hvor lille er verden så?) har jeg købt en stand på et loppemarked i den nedlagte superbrugs nede på jernbane alle. Lige overfor metro og s-tog.

Så kom glad. Køb mit lort. Især alle jer, der synes jeg skriver for meget om baby og for lidt om shopping og materialisme – kom og giv mig noget at shoppe for igen! I må gerne pege og fnise og være overraskede over hvor lav og tyk jeg er IRL – bare I betaler og køber. Der er baby- og børnetøj, voksentøj, køkkensager og porcelæn, legetøj, sko, bøger – alt muligt.

Lørdag og søndag, fra 10 til 16, gratis adgang og mange gode stande med gode priser.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Køb mine lopper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.