Kent-faktor

OMG så I det der sexfaktor? Jeg har set nogen skrive på facebook at han smed glimmer, men jeg så det IKKE! Er det sandt? Kan man finde et klip på youtube, evt. i slowmotion?

Jeg bliver nemlig dødforstyrret i min x-faktor i aften, for Klara har overnattende veninde på besøg. Og før de kom her, var de til fødselsdag hos en anden pige fra klassen. Så de er total speedede. Og SNAKKER under x-faktor! Så nu bliver de sendt i seng, mens der er tv-avis. Af Kristoffer. Tak.

Det går bedre med Agnes igen. I går bad hun helt selv om noget at spise til aften, for første gang i over en uge. Hun bad så om pasta og elefant. Så desværre kunne jeg kun efterkomme halvdelen af hendes krav. Ville også være vanskeligt altid lige at have lidt elefant på lager, på trods af at vi da har kummefryser i kælderen.

I morgen skal jeg ud. Og spise sushi og til koncert. Med min kollega Trine. Vi skal høre Kent. Dem har jeg aldrig hørt før og i det hele taget er det også utroligt længe siden, jeg har været til koncert. Jeg glæder mig rigtig meget.

Jeg har været lidt vild med Kent, siden jeg gik fra min ekskæreste og skulle købe mit eget anlæg og højtalere inde i hi-fi klubben. Og så spillede de det her nummer for mig, for at jeg kunne hvor gode højtalerne er. Og det er de. Stadigvæk. 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jxCZXezb6wg&hl=en_US&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1]

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Kent-faktor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.