Klara 16 måneder og ND

Så blev hun 16 måneder, min lille super kvikke, hysteriske basse.
Vi har tænkt os at fejre dagen sammen med juni-rytmik pigerne, og tager til Hellerup for at besøge mit arbejde. Der er nemlig musik arrangement for de 1 til 2 årige søndag, med Dyremusik i anledning af børnekulturugen. Og jeg ved der stadig er ledige pladser, så hvis nogen andre sidder derude og keder sig, så kom dog til Gentofte Hovedbibliotek. Det er kl 11 for de mindste, kl 12 for de 2-3 årige og kl 13 for de 3-4 årige. Det bliver vildt godt.
Jeg glæder mig til at se de andre, for det er længe siden sidst – mindst en uge! Og jeg glæder mig til at vise dem min arbejdsplads og jeg glæder mig til at vise Klara frem på mit arbejde.

Igår, lørdag, var en anderledes dag. Jeg er rystet over den tone nogen har bragt ind på nd. Ikke så meget at nogen ikke forstår Kristina, eller er uenige med hende i, at lulu var en god ide. Det må folk selv om – de må mene, hvad de vil. Men at nogen vil kalde andre for ting som sindssyge kælling, at nogen vil kalde hende en dårlig mor, og inddrage lille Edel som døde så tragisk i hele deres mudderkastningsshow – det går simpelthen over min forstand. Den slags mennesker har vi ikke haft her på nd før og jeg håber ikke, de er kommet for at blive, med mindre de har tænkt sig at moderere deres måde at tale til andre på.
Jeg synes ikke, alle skal være så bange for at alle nu er fake. Jeg har mødt så mange herinde fra, gennem de sidste to år, og fælles for dem alle er, at de er venlige normale mennesker.
Dat, mkk, angel1, bimse2002, zemma, hekon, IMA, nillleper, babytilsommer, mayamusling, karin3, snart3, eriksmor, gyssepigen, kathrineja, malo29, guesswho dengang hun var supermor4 – ja selv Emilia og Marie Louise fra Belgien har jeg mødt flere gange nu. Og en hel del flere, hvis alias'er jeg ikke kan huske 🙂
Jeg har aldrig nogensinde haft en dårlig oplevelse, når jeg har mødt nd-folk. Venlige normale mennesker, som går op i deres børn og i deres familier og deres venner og liv osv.
Kald mig bare naiv, men åbenhed og tillid har bragt mig så mange gode oplevelser og sådan har jeg tænkt mig at fortsætte.
Selv om jeg ikke ved, hvor fornuftigt det er af mig, at fortsætte en ærlig og åben dagbog i et forum der indeholder så skrubbelløse mennesker?
Min holdning er dog, at den slags ikke skal styre mit liv. Min dagbog er til Klara og den er også min ventil når hun driver mig til vanvid ind i mellem. det vil hun sandsynligvis selv finde vanvittigt underholdende, en dag når hun selv har fået sit første barn og hun endelig får lov at læse den 🙂

Nå, men efter et par timer med kvalme over nd tilstanden blev jeg inviteret ud og besøge den famøse kristina. Det var dejligt at se hende igen, for vi har ikke set hinanden siden sannes housewarming. Jeg tog chokoladekage med, for det havde jeg ærlig talt selv brug for. Det var et hyggeligt besøg og Martin fik lært Klara nogen nye bølletricks – hun lærte bestemt ikke ham nogen, for han er jo ældst og mest ansvarlig!! Kristina er et varmt, dejligt og meget stærkt menneske. Mere er der ikke at sige om den sag.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.