Klara 5 år

Klara fylder 5 år i dag. Og hendes mor er tilsyneladende blevet gammel – jeg havde lige skrevet et langt fint indlæg, og så kom jeg til at lukke den browserfane ned. Super fedt, virkelig tjekket, spørg lige om jeg hader mig selv. Aj okay, det gør jeg ikke, men jeg er vred så. Og skuffet!

Jeg sov længe sammen med Agnes i dag, for Klara er på ferie hos mormor og morfar. De skal sejle fra svendborg til kbh. i dag på min fars arbejdsplads, det gode skib Haabet. Klara glæder sig selvsagt meget, så jeg må overleve at vi ikke er sammen på denne hendes første halvrunde fødselsdag.

Magisk nok, så vågnede jeg præcis kl. 8.50, som er dér hun blev født for 5 år siden.

Klara 5 år i billeder:

1234 65789

101112131514

– og nu har hun også en lillesøster, som hun elsker overraskende meget. Det er så vidunderligt at se. Jeg troede, der ville være mere jalousi, men nej. Agnes er rykket ind på første pladsen. Det er hende hun vil snakke med i telefonen, når vi ringer til hende hos mormor. Det er Agnes hun først spørger til om morgnen. Det bliver de to, sammen, for evigt. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

20 Kommentarer til Klara 5 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.