Klaras første fest

Altså ikke, at hun ikke har været med til fester før. Men det her var ligesom de første fest for en af HENDES venner. Den første ud af den stime af et-års fødselsdage vi nu kommer ind i.
Vejret var jo lidt vekslende, men det må siges at passe meget til godt til fødselarens opførsel det sidste års tid. Hun har jo i perioder også givet sin stakkels mor nok at se til, ganske som Klara gav mig. De er ret ens i temperement de to, Mathilde og Klara, selv om Klara altid er så stille og sød når vi besøger dem. Jeg giver Onkel Danni, Mathildes far, skylden – ham er Klara vild med!

Det var en rigtig børnefødselsdag. Brunsviger kagemand, lyserøde, hjerteformede lagkager med jordbær, chokoladekage, sukkerkys, hjemmebagte boller, grønne, røde og gule sodavand og masser af det. Klara spiste alle jordbærene i sin fars kage og en hel bolle nærmest, men de smagte altså også godt. Der var flere andre børn at lege med, så Klara hyggede sig rigtig meget og holdt godt ud, selv om hun var træt. Og sikke mange flotte gaver Mathilde fik. Det kan godt betale sig, at holde fødselsdag tror jeg 🙂
Vi gav bogen Okker Gokker (børnerim) og en hjemmebrændt cd med alle Klaras favorit børnesange på. Kl 17 kunne Klara ikke mere og vi kørte hjemad. Hun faldt i søvn i bilen, så hun var både gladere og en smule friskere da vi kom hjem. Så ringede vi efter kylling og pomfritter, som Klara spiste en masse af og i mens så vi fodboldkampen. Jeg interesserer mig ikke synderligt for fodbold, men man må jo hyle med de ulve man er i blandt. Og det er da altid bedre end det der dødsens kedsommelige Tour de France, som denne sommer jo også skal forpestes med. Og så OL oven i. Der burde være regler for, hvor mange sportsbegivenheder man må vise på tv ad gangen. IKKE forpeste en hel sommer med 3 kæmpe arrangementer. Nå. Men man kan da håbe at vejret bliver godt, så man kan være udenfor i stedet.

I aften vil vi grille udenfor og der kommer en del af stoffers venner og hjælper os med det. Det skal nok blive ret hyggeligt.
I morgen skal jeg mødes med Louise og lille Asger. Han må være 4 mdr. nu og jeg glæder mig til at se, hvor stor han er blevet.
Senere i morgen kommer moster mette og passer Klara og så skal stoffer og jeg i biografen og se Troya (vi har droppet The Day after tomorrow efter Pernilles dårlige anmeldelse, så nu venter vi til den kommer på video… tak for det pernille :-))
Først skulle vi om aftenen, men så kom stoffer jo i tanke om den em-kamp, så nu skal vi i en hel tom bif kl 14.30 og så direkte hjem og se landskamp bagefter. Suk. Ikke lige min forestilling om en romantisk fridag sammen, men igen – det er det med de hylende ulve.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.