Klistret og sød

Nårh ja, jeg skal til Madonna koncert.

Her sker bare for meget, mand. Vi har alt for mange planer for tiden. Jeg havde næsten glemt det. Jeg har overhovedet ikke forberedt mig. 

Jeg aner ikke, hvad jeg skal tage på. Hvordan jeg skal komme derhen. Eller hjem igen. Om jeg overhovedet gider. Jeg mener, er det ikke bare sådan at man per definition bliver skuffet? Jeg kan sikker ikke se noget, lyden er dårlig. Fulde folk vil træde mig over tæerne og stå foran mig. Og jeg er kun 1.60. Jeg ved ikke, hvorfor jeg overhovedet gider.

Jeg er så træt. Og har to vabler efter at have travet rundt i Ålborg i monsoon agtigt vejr i går. Ja, jeg var lige i Ålborg. Jeg fløj. Elsker at flyve og oven over skyerne er himlen altid blå. Men vildt at tjek ind og ventetid tager længere tid end selve turen. Jeg mener, man når lige at sætte sig ned, få noget juice i et bæger, tage en enkelt tår, og så annoncerer de at de lægger an til landing og man må sluge resten af sin drink i en ruf. Kan ikke engang betale sig at unbuckle.

Jeg tror, jeg har ægløsning. Jeg er meget træt og depri. Ægløsning, eller måske det der piggy flu.

Nå. Hvis jeg er hu-hej oppe at køre når jeg kommer hjem igen, så hører I fra mig. Ellers går jeg bare i seng.

Men hun er da helt sikkert produceret med et lyserødt æg, hende her…

i aften - yay 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Klistret og sød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.