Kolde lort.

Kørte hjem fra julefrokost på Esrum Kloster, fredag aften. I snestorm. Jeg kunne overhovedet ikke se vejen. Kunne kun høre, når jeg kom for langt ud i højre side og ramte de der riller under sneen.

Indhentede langt om længe en forankørende bil, og lå i bag den resten af vejen. Også i de minutter hvor jeg fik panikangst, fordi jeg var overbevist om, at vi havde nået motorvejen. I det forkerte spor… havde vi heldigvis ikke.

Der var siet ikke ryddet, og sneen piskede ned. Jeg har stadig myoser af anspændelse, efter at have holdt krampagtigt fast i rattet hele vejen hjem, med 40 km. i timen. Ja, det tog lang tid.

I dag har vi været til familiejulebrunch og skovlet lidt hjørnegrund. Fandme om ikke man skulle høre på kvarterets gamle sure damer brokke sig over mit fortov og min hæk og det hele, imens vi stod og skovlede. Den ene mente ikke, det var til at komme forbi. Nej, men det var jo heller ikke meningen at hun skal cykle på fortovet, vel? Den anden mente, min hæk fylder for meget. Men hun skal nødig snakke, for hun har en bunke grus og sten liggende på 5. md. hen over sin del af fortovet, plus hendes hæk består af ribs! En ribshæk! Er I klar over, hvor meget den slags sviner?? De har ikke hjørnegrund, de har ikke hjemmeboende børn, de har end ikke arbejde. Jeg gider slet ikke høre på noget fra dem, om hvor meget man skal skovle og klippe osv. Hvis de har så god tid, så kan de da tilbyde at ordne mit også?

Nå, I synes det lyder som om jeg er i skidt humør? Ja, det er jeg. Og for ligesom at toppe det, så skal jeg på arbejde til kl. 17 i morgen, for at lave virksomhedsplan for næste år. På min fridag! Tss.

Plus, jeg har haft et par af de der dage man kan have ind i mellem, hvor man sidder i sit køkken og ser sig omkring, og tænker “hvem ER de mennesker?? Hvad LAVER de her i mit hjem?? Hvorfor skal jeg lave mad og rydde op og tørre røv og klæde på og diskutere hver eneste lille detalje med dem? Hvordan havnede jeg her? Hvad SKETE der?? Og hvem ER de mennesker???”

Heldigvis ved jeg af erfaring, at det går over og så kan jeg godt huske dem igen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Kolde lort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.