Tak for Tina.

Verden er et bedre sted, med Tina Dickow i den.

En fuldstændig betagende, nærmest religiøs oplevelse. Musik er min religion, Tina er min Gud og jeg er et troende menneske. 

Hvordan kan hun overgå sig selv på den måde? Jeg har været til i hvert fald 10+ koncerter med Tina Dickow efterhånden, og hvordan kan det blive ved med at blive bedre. Den her aften i KB Hallen… jamen, det var helt helt helt utroligt.

God lyd, god plads, godt udsyn. Gode sange, endnu bedre fortolkninger, godt band, god Helgi fra Island. God, godt.

Sikken stemning, sikken et publikum. Symbiotisk, engageret, varmt, ømt, lykkeligt. Jeg tror, Tina er blevet lykkeligere af at flytte hjem. Hun virkede rigtig glad og fuld af gang i den. Det var simpelthen en pragtfuld koncert. En af de bedste jeg nogen sinde har været til. Helt oppe på niveau med U2 i Forum.

Ved godt jeg er på kanten af en ægløsning og derfor er meget … letpåvirkelig og et stort sitrende nervebundt der FØLER alting meget. Nok også derfor jeg sad med tårer i øjnene under flere af sangene, af ren og skær lykke. Helt ned i maven. Og ud i fingerspidserne.

Jeg ville ønske, I havde været der. Jeg ville ønske, jeg var der endnu.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Tak for Tina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.