Tak for Tina.

Verden er et bedre sted, med Tina Dickow i den.

En fuldstændig betagende, nærmest religiøs oplevelse. Musik er min religion, Tina er min Gud og jeg er et troende menneske. 

Hvordan kan hun overgå sig selv på den måde? Jeg har været til i hvert fald 10+ koncerter med Tina Dickow efterhånden, og hvordan kan det blive ved med at blive bedre. Den her aften i KB Hallen… jamen, det var helt helt helt utroligt.

God lyd, god plads, godt udsyn. Gode sange, endnu bedre fortolkninger, godt band, god Helgi fra Island. God, godt.

Sikken stemning, sikken et publikum. Symbiotisk, engageret, varmt, ømt, lykkeligt. Jeg tror, Tina er blevet lykkeligere af at flytte hjem. Hun virkede rigtig glad og fuld af gang i den. Det var simpelthen en pragtfuld koncert. En af de bedste jeg nogen sinde har været til. Helt oppe på niveau med U2 i Forum.

Ved godt jeg er på kanten af en ægløsning og derfor er meget … letpåvirkelig og et stort sitrende nervebundt der FØLER alting meget. Nok også derfor jeg sad med tårer i øjnene under flere af sangene, af ren og skær lykke. Helt ned i maven. Og ud i fingerspidserne.

Jeg ville ønske, I havde været der. Jeg ville ønske, jeg var der endnu.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Tak for Tina.

 1. Klejs skriver:

  Følte det samme – da hun optrådte forrige lørdag i Horsens. Hun er en gudinde.

 2. AB skriver:

  FEDT!
  (jeg ville sgu også ønske jeg havde været der, når jeg læser dette indlæg)

 3. Christina skriver:

  Ja for søren – det må have været skønt.. jeg høre Tina og Søren Huss hele tiden… det er et lækkert melankolsk mix… mums

 4. ulla skriver:

  Lige mine ord!!!

 5. Mette skriver:

  Hej Julie
  Tina Dickow ER Gud. Hun synger fantastisk og formår at skabe en skøn stemning. Herligt, at det var en god oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.