Kom med mig til VIP bog-halløj!

Vi har fået en invitation. Ja, du og jeg.

Det er forlaget Pretty Ink., Rosinante og Co., der inviterer. I anledningen af, at de udgiver en ny bog, der hedder Mindful spisning. Bogen om ikke at gå på kur. Bogen om vægttab med nærvær og nydelse… som de skriver. Og det lyder virkelig for godt til at være sandt, så det vil jeg se.

Mindful spisning

Kuren mod slankekure? Ja, tak.

Det sjove er, at jeg må invitere to læsere med. Ja! To! Dig og dig!

Arrangementet finder sted tirsdag d. 21. august kl. 19. til 20.30 i København, inde på Kultorvet. Så hvis du vil med, skal du kunne dér. Du får bogen og en goodiebag og det hele! Og snacks og et lille glas. Og en ganske uforglemmelig aften med undertegnede…

Såeh, skriv en kommentar! Om hvorfor du gerne vil med. Så trækker jeg lod fredag om en uge. Det vil sige næste fredag. Fredag d. 13. Uhh!

Ps. det virkelig sjove er, at for omkring 11 år siden, skrev forfatteren, Per Brændegaard en mail til mig! Det har han sikkert glemt, men jeg glemmer aldrig noget. Det var fordi jeg havde et fag på biblioteksskolen, hvor vi skulle lave vores egen hjemmeside, eller en ressourceguide, som det så fint hed. Jeg kodede hele svineriet fra bunden af i simpel html og det var sjovt. Og mit tema var overvægt. Så jeg lavede en guide til ressourcer på nettet om det emne. Dvs. det var en laaaang samling af links. Den findes ikke mere, så jeg kan ikke vise dig den. Venlige Per fik på en eller anden måde fundet den liste, og så skrev han til mig, at hvis jeg havde brug for hjælp til at tabe mig, så ville han gerne hjælpe. Og jeg var både smigret, fordi det var da pænt af ham, og fornærmet, fordi jeg havde bestemt ikke brug for at tabe mig. Og det havde jeg ikke. Men det har jeg nu. Og nu er han nok for kendt og travl til at tilbyde sin hjælp til tilfældige studiner online. Så sådan kan det gå.

Ps.ps. Jeg fik faktisk 11 for den opgave, så det var virkelig en flot ressourceguide.

Nå. Men husk nu at meningen var, at du skal skrive en kommentar hvis du vil med ind og møde Venlige Per og høre om hans nye bog.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Kom med mig til VIP bog-halløj!

  1. Pingback: VIP bogaften | Om livet i al almindelighed

  2. Pingback: Lidt af hvert | Om livet i al almindelighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.