Læserservice

Fredag aften på fifaen. X-faktor og nu p3 guld. Jeg har jo hørt at de der The Rumour Said Fire kommer. Og eftersom jeg nu kan hittet Balcony udenad (jo, det kan jeg. To timer i bil hver dag giver alligevel en pæn mulighed for at synge med…) så skal jeg jo høre dem live.

Jeg ville bare sige, at jeg jo engang købte nogle ret gode kjoler ude på Østerbro, i en butik der hedder Rouge og Rose. Den ligger på Strandboulevarden 66, 2100 Ø. Jeg skrev om det og tog billeder af kjolerne, for butikken har (stadig)

newsflash – de vandt!!! Hurrraaaaaaaaaaa! Tillykkeeeeeee! I love the sound! (hvorfor har de sådan nogle stramme bukser på??? I farver? Er det det, de unge vil have? Nå. Okay. Jeg er stadig vil med skægget dog. 

Nå, men Rouge og Rose har stadig ingen hjemmeside. Så hvis I vil se nogle af de ting jeg købte der for et år eller mere siden, så læs her.

Nu hørte jeg fra pålidelig kilde, nemlig Mette, fra det hedengangne Mettes Afrika, der bestyrer butikken i denne md., at de starter udsalg på mandag. Der er kjoler til 400 kr. – assymetriske kjoler, grafiske kjoler, draperede kjoler, LBD til fest og til hverdag. KUN 400,- kr.., meget trendy skovmandsskjorter til 25 kr, jeans og mange andre ting til kun 50 kr. Det er da udsalgspriser der vil noget, og jeg planlægger klart en ekskursion til Østerbro.

(Gud, ham der forsangeren i I got you on tape ligner FULDSTÆNDIG min svigerfar! Hvor vildt, hvis min svigerfar har et hemmeligt liv som rockmusiker…)

Nå, men jeg ved ikke om jeg når det nu på mandag, for dér skal jeg også til samtale i Fritteren og høre om Klara arter sig… (…) og bagefter skal jeg spise sushi med veninde. Kunne dog godt være, at jeg kan nå til Østerbro efter det. Nogen der vil med? Mandag eftermiddag?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Læserservice

 1. Jennie skriver:

  Tjooooo, jeg kunne måske nok finde på at smutte forbi ca. 15. Det er ikke sååå langt fra de der institutioner med de der børn der. Og hvis der var noget pæ-ænt.

 2. Line skriver:

  Hej julie..
  Længe siden :o)
  Hvornår mon mandag eftermiddag?
  Jeg tror meget gerne, jeg vil med -arbejder jo nærmest lige om hjørnet (Tagensvej).
  Og efter 3 fødselsdage for Drengen (alias Hjalmar), der fyldte 2 år for 1½ uge siden, må det være på tide, at moderen også fornyer et eller andet -sin garederobe, for eksempel..
  Send en sms, hvis det er aktuelt :o)

 3. Julieumulie skriver:

  Hvor var de sejeeee de vandt!! jeg datede jo engang fuldskæææg 😉

 4. tinabeth skriver:

  Sushi og Østerbro rimer på http://nagoya.dk/ på Sølvtorvet der åbnede sidste måned. Sushi på transport-bånd som kører i behagelig hastighed forbi dit bord. Uden stop. Fantastisk koncept. Kan ikke roses nok.
  Been there – og kommer meget snart igen. Og igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.