Lagersalg i morgen

I morgen har jeg så min fridag. Den skal bruges sammen med Klara, helt roligt og afslappende, og så skal den bruges på lidt mere snak med en journalist som har skrevet til mig og måske vil bruge min blog som eksempel på en moderne selvbiografi. Det kunne da være rigtig spændende, så det håber jeg, hun beslutter sig for at gøre. Havde meget interessant samtale med hende, her til aften.

Sidst på eftermiddagen kommer min søster, og så smutter jeg lige til Østerbro et par timer, hvor Karin holder noget lagersalg sammen med skobutikken Perla. Man kan så både købe fede italienske sko billigt, OG mæske sig i alle Karins lækre vintage kjoler fra 60'erne og 70'erne, primært købt hjem fra USA.

Lagersalg

Vel mødt, siger jeg bare!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Lagersalg i morgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.