Et råb om hjælp!

Nu kender vi jo alle sammen min søster ikke? En sød, lidt for rengøringsfikseret 26 årig, som er hispanofil og elsker mit barn.

Det er så meningen at hun skal flytte sammen med sin kæreste, fordi det er jo den slags man gør i den alder og det kan man egentlig ikke bebrejde dem. Men der er slanger i paradis!

De havde fået lovet en lejlighed lige om lidt, men så den anden dag ringer fyren de skal have den af og kommer med en lang historie om sin familie der er på randen af opløsning og hans hashvrag af en bror, som skal flytte hjemmefra NU osv osv, så summa sumarum, Mette og Kæresten kan ikke få lejligheden alligevel, for der skal bror-hash nu bo. Fyren de skulle have den af var meget meget ked af det og pinlig over det, og tilbød endda min søster, at hun måtte få hans klaver, men som hun sagde; "hvad skal jeg med hans klaver, når jeg alligevel kommer til at flytte rodløst rundt resten af mit liv? Jeg mister alle mine venner, hvis de skal slæbe det klaver op og ned af trapper til min nye lejlighed, engang hvert halve år."

Nårh stakkels lille pusser-søster! Og nu er jeg jo min søsters keeper. Det var mig, der overfusede skoleinspektøren, dengang han tog fat i min søsters arm, fordi hun løb på gangene. Og det var mig, der lovede en knægt, at hvis han nogensinde så meget som talte, eller så på, for slet ikke at tale om drillede, min søster igen, så ville jeg personligt jage ham og stikke hans øjne ud med en spids pind. Jeg var vel omkring 10 på det tidspunkt, og han har ikke set til min søsters side, siden.

Så nu spørger jeg alle jer – 400-nogen mennesker, som læser med derude – kender i nogen, som kender nogen, der kender nogen som kan skaffe en lejlighed?? Jeg mener, jeg har skaffet mig selv guldarmbånd, artikler i dagspressen og en bunke venner gennem denne her blog, så hvor svært kan det være med en lejlighed? Bare 2 vær. til under 5000 et sted i Kbh. Den der skaffer noget vil blive hædret med et tilbedende indlæg her på siden, og muligvis en date med min søster. Har ikke snakket med hende om det endnu, men skal nok overtale hende! Er du kvinde, kan du få en date med hendes kæreste. Han er sød nok.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Et råb om hjælp!

 1. Julie skriver:

  Det der DAB er da nyttesløst. Man skal jo være skrevet op i minimum 15 år, hvis man ikke vil flytte til Kalundborg. Eneste ledige nu og her i Kbh´s området er i Kgs Lyngby og så koster den knap 8000/md. De er jo på SU.

 2. Fr. Møller skriver:

  Nøh – men send søs til Horsens – så har hun tag over hovedet på under en time. Og slipper for alle de dyre togbilletter, når hun alligevel skal herover til alle de fede koncerter…

 3. katja skriver:

  Desvæære Julie – jeg har heller ikke lige en lejlighed jeg står og skal have solgt.
  Jeg har dog fundet et sted på nettet hvor det IKKE koster penge at få adgang til annoncer og lignende og det er da et forsøg værd: http://www.ledige-lejligheder.dk, det ser ved første øjekast i hvertfald okay ud.
  Hilsen Katja

 4. Farmer skriver:

  Øh hømm. Er der ikke lidt evighedsmaskineagtigt over den der date-handel på din søsters vegne?
  Hvis daten er effektiv, skal vi jo efterfølgende til at finde en lejlighed til hendes nuværende kæreste, og som så igen…osv.
  Forresten: Får du to lejligheder på banen, er min ældste og hans kæreste på vej til Kbh.
  Begynder begge at læse i Kbh. efter ferien.
  Til beroligelse for potentielle udlejere bør nævnes at han hverken i adfærd eller musiksmag ligger sit fædrende ophav.

 5. Julie skriver:

  Fr. Møller – joh Horsens, men nu ligger hendes arbejde jo i Kbh. så det vil give lidt vel meget pendleri, koncerter eller ej. Og jeg tror ikke på, at nogen levende mennesker får billetter til den Madonna, f.eks., sådan som lortesystemet http://www.billetlugen.dk plejer at opføre sig. Man skal nok ligge i telt foran spillestedet fra nu af, hvis man vi have en reel chance 🙂
  Og Farmer – hov hov, unge mand – skriv lige din egen kontaktannonce 🙂 Men ok, hvis der kommer mere end et tilbud, så står de nr. 2 i køen. Ellers kan de få min for kun 2 mill? Et røverkøb!

 6. En glad taske ejer skriver:

  Hvis enten jeres forældre eller kærestens er håndværkere, frisører (og vist nok kunsthåndværkere…!) el. lign. skulle de undersøge hvad de kan få igennem Håndværkerforbundet (tror jeg nok det hedder). De har nogle rigtigt billige lejligheder i bl.a. Emdrup som jeg kender folk, der har været været heldige at få rimeligt hurtigt.
  Det er desværre den eneste hjælp jeg kan komme med i bolig sammenhæng…
  Mvh. Nanna

 7. Pernille skriver:

  Tror du skal tale med Ritt – hun har vist en plan 🙂
  Hvis din søster vil lidt længer ud fra byen er DAB’s hjemmeside et godt sted at starte. Der står tomme lejligheder mange steder – bare ikke lige midtbyes.
  Held og lykke til hendes lejlighedssøgning.. Håber I finder et RIGTIG godt sted til hende og kæresten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.