LIGNER jeg en på 14??

Har lige haft dagens sjoveste oplevelse. Jeg har jo valgt at have min msn adr. vist her på bloggen, fordi der af og til er folk som gerne vil i kontakt med mig og det er fint med mig. Har snakket med rare folk på den måde mange gange nu.

Men så her til aften er der en ny som tilføjer sig og følgende samtale udspiller sig:

tunahan_2635_dk siger: hej jeg er tunahan

Julie siger: ja

tunahan_2635_dk siger: er du 14

Julie siger: nej

Julie siger: er du?

tunahan_2635_dk siger: er du 15

Julie siger: nej for fanden

tunahan_2635_dk siger: hvad er du så

Julie siger: 30

Julie siger: hvor har du min msn fra???

tunahan_2635_dk siger: ishøj

Og så loggede han af. Så jeg ved ikke, om han misforstod mit spørgsmål og troede jeg spurgte, HVOR han kom fra, eller om han forstod mit spørgsmål og fik min msn adr. fra Ishøj. For jeg har svært ved at forstå, hvis han fandt den her på bloggen – man skal da ikke læse ret længe her, før man VED at jeg ikke er 14?? Mit barn er knap tre år, for crying out loud! OG jeg har billede på min msn.

Men hvem fanden har så skrevet min msn adresse på væggen på et offentligt toilet i Ishøj?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to LIGNER jeg en på 14??

 1. Kirsten skriver:

  I så fald, skulle man så juble eller tude? Jeg ville nok personlilgt tude, hvis jeg lignede en fra de kredse jeg omgås (læs: 7.klasse). Jeg er indenfor et år blevet anslået til at være alt fra 19-37, såeh… Begge ydrepunkter gjorde mig lidt mere stram om min ellers så faste hud omkring munden 🙂
  Stort tillykke med din påskeferie. Den har du jo ærligt fortjent, nu.
  Kh Kirsten

 2. kriss skriver:

  God og velfortjent ferie – og PØJ-PØJ til Hr Stoffer. Er min nevæs så Cand.IT nu? glemte jeg at spørge ham om. Vi gav ham en vok hvor til han glad siger “Fedt nu kan jeg lave vokmad igen” her til ser hans eksaminator alvorligt på ham og siger “Du burde vide at det er ikke nok med værktøjet, der skal mere til” – men undertengede har nu stor tillid til nevøens evner som kok – så har har nok ret i at han kan lave vok mad igen. Skal du så alligevel med ind for resten?
  knus

 3. Acq skriver:

  uha.. den var grim, hva?
  Måske knægten bare er blevet snydt af sine venner:
  “Hende der Julie, hun er den lækreste lille 14-årige, frisk på DET HELE!!”
  hehehe…uha!
  🙂

 4. Zpitzen skriver:

  *G* Har lige haft en oplevelse næsten ligesom din… På skype dog.. En 16 årig knægt der altså syntes at vi skulle kende hinanden.. hvilket vi ikke gjorde.. Men så fik vi snakket lidt om at han glædede sig til at han kunne tage kørekort om 4 år…

 5. Lone skriver:

  Julie søde, du behøver ikke ØVE dig i at sige 30…
  Mærkelig fætter, ham der ishøj-bananen. Og i hvert fald en noget besynderlig pick-up-line, men det er måske standard i Ishøj?
  Lykke til, til Stoffer.

 6. Jullie slet det opslag skriver:

  Slet det opslag det fordi vi var pa radhuspladsen hillsen simon Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.