LIGNER jeg en på 14??

Har lige haft dagens sjoveste oplevelse. Jeg har jo valgt at have min msn adr. vist her på bloggen, fordi der af og til er folk som gerne vil i kontakt med mig og det er fint med mig. Har snakket med rare folk på den måde mange gange nu.

Men så her til aften er der en ny som tilføjer sig og følgende samtale udspiller sig:

tunahan_2635_dk siger: hej jeg er tunahan

Julie siger: ja

tunahan_2635_dk siger: er du 14

Julie siger: nej

Julie siger: er du?

tunahan_2635_dk siger: er du 15

Julie siger: nej for fanden

tunahan_2635_dk siger: hvad er du så

Julie siger: 30

Julie siger: hvor har du min msn fra???

tunahan_2635_dk siger: ishøj

Og så loggede han af. Så jeg ved ikke, om han misforstod mit spørgsmål og troede jeg spurgte, HVOR han kom fra, eller om han forstod mit spørgsmål og fik min msn adr. fra Ishøj. For jeg har svært ved at forstå, hvis han fandt den her på bloggen – man skal da ikke læse ret længe her, før man VED at jeg ikke er 14?? Mit barn er knap tre år, for crying out loud! OG jeg har billede på min msn.

Men hvem fanden har så skrevet min msn adresse på væggen på et offentligt toilet i Ishøj?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til LIGNER jeg en på 14??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.