Lortedag – så er det sagt!

Pisse møgvejr. Er meget deprimerende. Stod der ikke i overskrifterne at NU kommer den? sommeren? Men ok – den er her jo faktisk… det er jo sådan her den danske sommer ER!

Er på arbejde til kl 19 i dag. Aftenvagter er ok, det værste er bare at jeg først er hjemme kl 20 og så er jeg meget sulten og træt og Klara skal snart i seng. Jeg savner hende meget. Hvis bare man havde en rig mand og var hjemmegående… Nå, men jeg er da på deltid – 11 timer – fra næste md. Så må jeg vel blive tilfreds? Hvis det nogensinde sker?

Kristoffer er også dum i dag. Lad os ikke komme nærmere ind på det, men det er han bare. Jeg er så vred og jeg kan ikke forklare hvorfor og jeg forstår det ikke helt selv. Det er nok bare vejret og min ægløsning. Synes de her hidsig-hormoner er gået helt agurk efter graviditet/fødsel. Bliver ædderspændt rasende og irritabel op til mens, og vred på alle omkring ægløsning. Fedt nok – kaos hver 14. dag…

Jeg er så træt af at være mig lige nu. Vil have andet liv med højere underholdningsfaktor.

Plan B – tabe 20 kg. og rejse til Miami og leve af at danse i musikvideoer? Hvorfor ikke?

Det er også bare fordi jeg arbejder på strandvejen. Alle er bare så ressourcestærke her. Og på trods af at der er udsalg med 40-50 % i forretningerne overstiger prisen på en t-shirt stadig min md's løn. Vil Have Andet Liv!
Nu.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.