hjemme fra superferie

åhh, hvor er det godt at være hjemme foran sin skærm igen 🙂 Er der sket noget spændende mens jeg var væk? I må gerne lige opdatere mig i kommentarerne 🙂

Det var simpelthen den bedste ferie. Solen startede med at skinne da vi kørte ud af københavn, så vi var knap ankommet til sommerhuset, før jeg løb op og hamstrede grillkul og bøffer og pølser. Vi havde jo handlet ind, men det var da til mad som skulle tilberedes inde – på komfur…
Nå – på vej til marielyst standsede vi ved farmor og farfar og fik en kop kaffe og noget is. Klara hyggede sig med deres lille hund, som er ved at blive ret velopdragen. Jeg var i hvert fald ikke nervøs ved at lade hende være på gulvet sammen med den, mere.
Så kørte vi afsted, og nåede lige derud og smide mig, klara og bagagen af, så kørte stoffer igen, til Nyk.F st. for at hente Nina, Tony og Erik.
Imens lavede klara og jeg bulgur salat og købte som skrevet ind til grillen.
Så grillede vi og hyggede og ungerne kom tidligt i seng, og så var der spil og gin/tonic på terassen. Åhh, det var sommerferie, var det!
Og sådan gik dagene. Fredag kom farmor og hentede tøzerne (nina, klara og mig) med til byen for at shoppe lidt. Hun havde nemlig vundet et gavekort til en børnetøjsbutik, så Klara blev begavet med et par nye ticket to heaven bukser, sat ned til 100 kr. De er vildt søde. Så var der sørme også sandaler på tilbud og farmor havde den store spenderepung med, så klara er nu den lykkelige ejer af et par røde, lukkede sandaler med små sommerfugle på. Hun går så fint i dem.
Jeg fandt natrurligvis ikke noget jeg selv gad eje, men købte lidt mere børnetøj på udsalg til Klara. Nina fik også købt lidt, og så handlede vi slik og andre livsnødvendige fornødenheder (vin, tonic vand og grillkul) før vi kørte tilbage til sommerhuset. Her havde drengene holdt mande-dag på stranden, spillet frisbee og pjasket med vand.
Lørdag og søndag slappede vi bare af, læste bøger, var på stranden, pustede babypoolen op (TAK ima, fordi du havde den med fra UK – hvor er den bare perfekt!!!) Der blev taget mange gode billeder af ungerne, og pludselig om søndagen, begyndte Erik at gå! Tværs gennem stuen… han har åbenbart bare ventet til han var sikker på, at han kunne, og så gør han det. Ikke noget med 2-3 vaklende skridt til ham – det er bare derudaf. Måske Klara har givet ham nogen fif i weekenden?
Søndag eftermiddag ankom farbror mads og tante karen, som overtager sommerhuset i denne uge. Det blev også en hyggelig aften sammen med dem, men alt for hurtigt blev det mandag og vi måtte hjemad.
I morgen – tirsdag – venter arbejdet. Puha… jeg er nu bedre til at have fri.
Men vi tager derned igen på lørdag, hvor mads og karen holder fest for alle deres venner, og flere har børn, så det bliver nok en livlig weekend.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.