Lus – aaarrrggghhh

Ud over bare at være sig selv – januartræls – så er januar også sæson for lus. Og med to døtre med langt, meget tykt og uregerligt hår, er det et tilbagevendende frustrationsmoment. Jeg hader kort sagt de lede smådyr. Ikke børnene, lusene.

Vi vasker med det der linicinshampoo og vi kæmmer virkelig meget. Hver morgen i de perioder hvor der hænger skilte nede på døren i børnehaven. Engang købte vi en elektrisk tættekam over nettet, og den virkede faktisk rigtig godt i starten. Efter nogle uger klagede pigerne over at den gav stød, og vi var sådan aarrhh hold dog op med at være sart, det gør den da ikke! Men så kæmmede jeg Kristoffer. Og det gjorde den. Så den bruger vi ikke mere.

I år har jeg opdaget det her forebyggende middel. Er der nogen der har erfaringer med det? Der står det er uden insektgifte (fedt nok), men jeg er alligevel skeptisk overfor at spraye mine børn med kemikalier præventivt… Jeg vil dog lige prøve det. Se hvordan det lugter og sådan. Og om det generer barnet på nogen måde. Det er også en opvejning, for de skriger og laver cirkus over at skulle kæmmes, så det vil jo også være rart at slippe for det traume.

(Seriøst, se lige det hår!) Plus, ps., de skriver på forældreintra at d. 31.1. er Store Lusedag, hvor alle skal kæmme, så der ikke sker den der konstante gensmitte. God ide.

 

20140128-170058.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

21 Kommentarer til Lus – aaarrrggghhh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.