Man elsker da altid en god fødselsdag!

Marie havde midt i sin marathon amning tid til at gøre mig opmærksom på denne video. Den er en del af en kampagne der kører i København (og måske andre steder?), som går ud på at alle skal have en bedre bustur, både chauffør og passagerer. Jeg kan huske, jeg læste noget om den i avisen eller et eller andet sted for nogle uger siden, og tænkte at det jo er rigtigt nok.

Jo mere man selv giver, jo bedre service, om man så må sige, jo mere får man igen. Og det er totalt selvforstærkende og helt sikkert en af hovedårsagerne til, at jeg er super glad for mit job. Fordi når jeg smiler og er mega hjælpsom og gør mit aller bedste for at hjælpe folk med deres mere eller mindre svære forespørgsler (undtagen den eneboer der i går dukkede op til overfladen af informationssamfundet og ikke helt forstod at jeg ikke kunne afsætte en times tid til at renskrive hans håndskrevne brev på en pc – for det kunne han bestemt ikke selv finde ud af…), så får jeg enormt meget igen. Det giver mig så meget energi. Jeg tænkte især over det i lørdags, da jeg kom hjem fra weekend vagt og vi havde gæster og den ene af dem bemærkede, hvor glad jeg virkede. Og så gik det op for mig, at det var jeg også. Og at det var fordi jeg fik alt det med hjem fra en lørdagsvagt fuld af andre mennesker, som jeg havde gjort lidt gladere. Det kan man godt lide tænke lidt over.

Nå, men her er en glad buschauffør.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xgOyTNtsWyY&hl=da_DK&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca]

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Man elsker da altid en god fødselsdag!

 1. M skriver:

  Her er een, der fik mig til at tude:
  http://www.youtube.com/watch?v=7EYAUazLI9k
  Så jeg har alligevel et hjerte:o) Måske jeg skulle prøve at se den med buschaufføren igen, det ku’ være at jeg bare lige skulle ha’ åbnet op for et par sluser?

 2. Clarke skriver:

  Det jeg hader allermest ved at have fået et barn er at nu sidder jeg med tårer i øjnene igen.
  Hvor er han sød, og hvor bliver han glad og rørt. Snøft, jeg håber ikke det bare er skuespil.

 3. Anette skriver:

  Den positive tilforstærkning er det ypperste, der findes. Vi kan smitte hinanden, så det basker. I dag er jeg heldig at få Ole H til frokost i min skov, og jeg har planlagt at la’ mig monstersmitte…

 4. Lika skriver:

  Uh fuck.. er det normalt at blive rørt til tårer over denne video selvom man ikke har børn…?

 5. julie skriver:

  Jeg ved ikke om det er normalt uden børn, for jeg har nogen – og jeg tudede også. Men man kan vel også godt være hormornel uden børn… måske omkring ægløsning eller mens?

 6. M skriver:

  Åh nej, jeg føler mig hjerteløs – for nu har jeg et barn, men der var ikke snerten af tårer på vej da jeg så filmen – jeg blev bare enormt glad og begejstret!!!

 7. julie skriver:

  Hahaha, ja, alle ved jo du er hjerteløs Marie – as if!
  Lad os bare vedtage at reaktionen er valgfri. Børn/ikke børn, hjerter/ikke hjerter.

 8. Marie skriver:

  Jeg har ingen børn og jeg tuder!!

 9. Katrine skriver:

  Ai, hvor er den dejlig!! Jeg er SÅ glad nu. Nu tuder jeg også en lille smule. :’-)

 10. Birthe skriver:

  Skøn video – rigtigt dygtigt reklame bureau – eller en fantastisk skuespiller!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.