Man ved man er blevet voksen…

når det første man tænker, sådan en fredag morgen hvor man vågner op i dejligt solskin, er, at man da egentlig godt gad blive hjemme og vaske tøj…

Nej, ikke slikke sol. Ikke læse bøger, ikke sidde i Krøyers have i Svendborg, sammen med de andre gymnasieelever og drikke øl. Nej nej.

Jeg ville bare gerne være blevet hjemme, og have vasket alt mit vasketøj, og hængt det til tørre udenfor, på snorerne mellem huset og garagen. Det ville have været perfekt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Man ved man er blevet voksen…

 1. Santos skriver:

  D behøver vel ikke handler om at være voksen…d handler vel bare om at lugten af uvasket tøj trænger sig på :::HAHAHAHHAHAHA

 2. LabRat skriver:

  Spooky! Jeg vågnede i morges og tænkte det samme…

 3. Julie skriver:

  Nej egentlig ikke. Det ligger i kælderen, så jeg kan ikke lugte det. Det handler om, at jeg nu har nået et stadie i mit liv, for jeg finder FORNØJELSE ved at hænge rent vasketøj op udenfor i solen, og tage det ind, helt duftende og friskt. Jeg HYGGER mig med det! Perverst!

 4. mariahønen skriver:

  Jeg glæder mig til den dag jeg kan hænge mit vasketøj udenfor på min altan! Det bliver en stor dag, så joiner jeg nok jeres lille underlige klub. Lige nu kan jeg finde på MEGET andet at lave fremfor at vaske tøj, selvom det er godt vejr 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.