En tur ned ad Jagtvej

Nå, men så kom vi kørende ad jagtvej i dag.
Havde været på amager og hente nogle potter fra den gamle altan, samt handle lidt i centeret (der også havde fået et Jagtvej skilt), og på vej hjem kørte vi over nørrebro og satte min søster af på hendes arbejde, samt hentede to frokost bokse fra let's sushi. 11 stk for 65 kr. Det er da ok.
Ja, og så skulle vi over jagtvej hjem. Det så meget sært ud med det der store hul. Og så var der vildt mange sortklædte unge mennesker på gaden, mange flere end der plejer at være. Jeg tænker lidt, at de måske plejer at være inde i huset, og nu hvor det ikke er der mere, så myldrer de rundt udenfor. Jeg så også en af dem med en klapvogn.

Og hvorfor ikke? Autonome får vel også børn? Her i Vanløse har jeg da set en hel punkerfamilie. Mor og far og tre børn, alle sortklædte, med pink hanekamme og piercinger. Tænk, hvis man blev født ind i sådan en familie, og så bare gerne ville gå på HH og ende med et job hos AP Møller. Så var man familiens sorte får. Oprøreren.

Nå, men længere nede ad jagtvej så jeg en lille butik i forbifarten, og der stod den her www adr. på ruden www.gammelgaard-boern.dk
Nu har jeg kigget på den, og det ser godt ud, især til folk med drenge. Der er ikke så meget til piger, men dem kan man også finde til alle vegne. Det er sværere at finde noget sejt og anderledes til drenge. Hvad med de her bukser, f.eks.?
bukser
De er da rigtig sjove. Der er også en masse med biler på.

Ellers sker der heldigvis ikke så meget her i dag. Jeg fik vasket det nye julegave sengetøj og tørret det udenfor, selv om det faktisk blæste væk og jeg måtte løbe rundt efter det. Men tørt blev det da. Og det dufter så godt. Stoffer er ude i aften, så jeg har taget det grimme afslapnings joggingtøj på og vil nu fortsætte med at se SATC. Jeg er startet forfra med min shoebox, med alle årgange, alle afsnit. Er nået til sæson 3. Man bliver bare i så godt humør af den serie.
Nårh ja, og ps – jeg har ikke drukket cola eller anden sodavand i en hel uge nu! Jeg er næsten clean!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to En tur ned ad Jagtvej

 1. Anna skriver:

  Gavin sælger faktisk Gammelgaard! Amager rules…

 2. Maria skriver:

  Min største frygt er da også, at min datter melder sig ind i KU, søger om praktikplads ved A.P. Møller og ender med at idealisere Klaus Riskær, Peter Brixtofte og Kurt Thorsen for deres virkelyst og bidrag til samfundsøkonomien…
  Gyyyyys !!!!
  🙂

 3. Julie skriver:

  Hm, ja. Men hellere KU end DF, ikke? Og faktisk også hellere KU end VU. Og hellere Møller end McD… men de sidste tre kunne jeg heller ikke leve med.

 4. mariahønen skriver:

  Sjove bukser :o)

 5. Zemma skriver:

  Hej Julie.
  Jeg faldt lige over dig… Hvordan mon underskønne Klara ser ud?
  Og hvordan mon Helena ser ud? Jeg lider af stress lige i øjeblikket, så jeg får ikke set helt så grundigt på hende, som jeg gerne ville i disse dage…
  Kærlig hilsen,
  Zemma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.