Mareridt i blog-city

Ja, man tror det er løgn, men jeg har rent faktisk drømt om den her opdatering i smartlog.

Det udmyntede sig i en mareridts-lignende drøm, hvor smartlog var som en by, og alle bloggerne boede i hvert sit hus. En dag bredte rygtet sig om, at “noget” var på vej, noget ondt ville komme og tage vores blogs fra os (total stephen king stil). Og i drømmen var blogs´ne jo ligesom folks livsnerve, deres identitet. En del af dem selv. Det var jo derfor de boede i den blog-city. Så det var rimelig alvorligt.

Jeg kan desværre ikke huske alle de freaky detaljer, men jeg husker tydeligt, at Farmer var med. Han boede jo naturligvis på en gård, og brugte en stor del af min drøm på at gemme sin bærbare pc under nogle giga halmballer ude i laden. Så det onde ikke ville tage den (og man fornemmede ligesom, at de hele tiden var lige om hjønet, at de hele tiden åndede alle i nakken). Han havde også en voksen datter, der var blogger, og som ellers boede i Hollywood og var skuespiller i en soap (okay – DET ved jeg overhovedet ikke, hvor kommer fra??)

Jeg brugte selv det meste af drømmen på at løbe rundt og være i panik, mens jeg prøvede at se, hvad de andre gjorde. Til sidst kom de onde nazist-ulve og hærgede over alt, og alle der ikke havde gemt deres blog, mistede den. Og så vågnede jeg.

Og tænkte; julie – du bliver nødt til at føle lidt mindre omkring den blog. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Mareridt i blog-city

 1. Stine skriver:

  Jeg håber ikke du får mareridt i nat Julie. Det er i hvert fald ikke fortjent, for jeg synes allerede din blog ser meget mindre smartlog-agtig ud og meget mere Julie-agtig! 🙂

 2. Fru Green skriver:

  Ja, så betyder det måske lidt for meget.
  Jeg prøver at overbevise mig selv om at det er vigtigere at passe studiet og andre opgaver end at finde ud af hvordan jeg html-koder style-sheet.
  Spændende parallelunivers vi kunne få på den måde – iøvrigt.

 3. Lucy skriver:

  Nu ved jeg godt, at du ikke tror på at dele ulykken, men jeg har også drømt om bloggen i nat. Og inden jeg var så vågen, at jeg trængte til nikotin, sad jeg oppe ved computeren, fordi jeg liiiige skulle :}

 4. Marie skriver:

  Hæhæ, tosset er du. Det gode er da at bloggen nu ligner sig selv…næsten.

 5. Kenneth skriver:

  Heh – jeg er helt vild med at der kom Nazist-ulve og hærgede til sidst 😀
  Det kunne være taget ud af en Stephen King bog for børn det her – du må da bruge din fantasi til at skrive noget til små poder 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.