Mareridt i blog-city

Ja, man tror det er løgn, men jeg har rent faktisk drømt om den her opdatering i smartlog.

Det udmyntede sig i en mareridts-lignende drøm, hvor smartlog var som en by, og alle bloggerne boede i hvert sit hus. En dag bredte rygtet sig om, at “noget” var på vej, noget ondt ville komme og tage vores blogs fra os (total stephen king stil). Og i drømmen var blogs´ne jo ligesom folks livsnerve, deres identitet. En del af dem selv. Det var jo derfor de boede i den blog-city. Så det var rimelig alvorligt.

Jeg kan desværre ikke huske alle de freaky detaljer, men jeg husker tydeligt, at Farmer var med. Han boede jo naturligvis på en gård, og brugte en stor del af min drøm på at gemme sin bærbare pc under nogle giga halmballer ude i laden. Så det onde ikke ville tage den (og man fornemmede ligesom, at de hele tiden var lige om hjønet, at de hele tiden åndede alle i nakken). Han havde også en voksen datter, der var blogger, og som ellers boede i Hollywood og var skuespiller i en soap (okay – DET ved jeg overhovedet ikke, hvor kommer fra??)

Jeg brugte selv det meste af drømmen på at løbe rundt og være i panik, mens jeg prøvede at se, hvad de andre gjorde. Til sidst kom de onde nazist-ulve og hærgede over alt, og alle der ikke havde gemt deres blog, mistede den. Og så vågnede jeg.

Og tænkte; julie – du bliver nødt til at føle lidt mindre omkring den blog. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Mareridt i blog-city

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.