Nye tider

Ja, hvad har vi her? Hvor er alt det lilla, julie? Og hvor er dit fine banner?

Der er sker det, at Morten , som har fundet på det her med smartlog, synes det var tid til en opdatering. Det er der også kommet rigtig mange gode ting ud af, men det kommer til at tage mig lidt tid før jeg er tilbage på mit eget spor.

Jeg kan ikke umiddelbart få adgang til at rette i mit banner, men det problem er Morten opmærksom på. Han var ved at guide mig over msn til at gøre noget ved det, da jeg sagde, at den sagde at det havde jeg ikke adgang til at redigere i. Så skrev han “pis også!” og “2 sek.” og så har jeg ikke hørt fra ham siden. Jeg håber selvfølgelig ikke han er kommet til skade. Jeg regner med, han er ved at ordne et eller andet og derefter kan jeg så alt.

Men om det nogen sinde bliver ligeså lilla igen, det kan kun tiden vise. Under alle omstændigheder, kan I godt regne med at bloggen ser ny ud hver gang I kigger på den, de næste par timer/dage. Jeg skal rode rigtig meget rundt med det hele, før jeg er tilfreds. Hvis der er noget I kan huske, eller I savner, som jeg glemmer, så skriv lige en kommentar. Et link eller en funktion eller noget.

Det der forhåbentlig bliver bedre og nemmere, er sådan noget som at sætte billeder ind. Ellers ved jeg sgu ikke rigtig… jeg er ikke så god til forandringer. Ikke så hurtige forandringer. Jeg vil gerne gå og ruge over tingene i en 3-5 år, og SÅ – ligepludselig – ændrer jeg det hele, stikker af og bliver gravid med en hip hopper, alt sammen på 4 mdr.

Men vi kan da tage diskussionen om, hvorvidt man bør gå så meget op i sit udseende. Er det ikke indholdet der tæller? Måske. Men hvad så med os, der ikke har så meget indhold, men så pisse godt ud? Jeg synes den her blog har mistet lidt af sin sejhedsværdi. Den er ikke så personlig nu. Ikke så cool. Hvad nu, hvis jeg mister mit Summer Beauty Ambassadorship? Hvad nu, hvis jeg aldrig mere får tilsendt gratis smykker, tasker og billeder?

Hm. Øv. Elsker I mig stadig? 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

27 Kommentarer til Nye tider

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.