Nye tider

Ja, hvad har vi her? Hvor er alt det lilla, julie? Og hvor er dit fine banner?

Der er sker det, at Morten , som har fundet på det her med smartlog, synes det var tid til en opdatering. Det er der også kommet rigtig mange gode ting ud af, men det kommer til at tage mig lidt tid før jeg er tilbage på mit eget spor.

Jeg kan ikke umiddelbart få adgang til at rette i mit banner, men det problem er Morten opmærksom på. Han var ved at guide mig over msn til at gøre noget ved det, da jeg sagde, at den sagde at det havde jeg ikke adgang til at redigere i. Så skrev han “pis også!” og “2 sek.” og så har jeg ikke hørt fra ham siden. Jeg håber selvfølgelig ikke han er kommet til skade. Jeg regner med, han er ved at ordne et eller andet og derefter kan jeg så alt.

Men om det nogen sinde bliver ligeså lilla igen, det kan kun tiden vise. Under alle omstændigheder, kan I godt regne med at bloggen ser ny ud hver gang I kigger på den, de næste par timer/dage. Jeg skal rode rigtig meget rundt med det hele, før jeg er tilfreds. Hvis der er noget I kan huske, eller I savner, som jeg glemmer, så skriv lige en kommentar. Et link eller en funktion eller noget.

Det der forhåbentlig bliver bedre og nemmere, er sådan noget som at sætte billeder ind. Ellers ved jeg sgu ikke rigtig… jeg er ikke så god til forandringer. Ikke så hurtige forandringer. Jeg vil gerne gå og ruge over tingene i en 3-5 år, og SÅ – ligepludselig – ændrer jeg det hele, stikker af og bliver gravid med en hip hopper, alt sammen på 4 mdr.

Men vi kan da tage diskussionen om, hvorvidt man bør gå så meget op i sit udseende. Er det ikke indholdet der tæller? Måske. Men hvad så med os, der ikke har så meget indhold, men så pisse godt ud? Jeg synes den her blog har mistet lidt af sin sejhedsværdi. Den er ikke så personlig nu. Ikke så cool. Hvad nu, hvis jeg mister mit Summer Beauty Ambassadorship? Hvad nu, hvis jeg aldrig mere får tilsendt gratis smykker, tasker og billeder?

Hm. Øv. Elsker I mig stadig? 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

27 Responses to Nye tider

 1. Fru Green skriver:

  Ja da – men vi er flere der er i samme båd og fået ændret udseendet lidt pludselig.
  Det får vi vel fikset.

 2. Julie skriver:

  Ja, men det er så den gamle snak – gør det ulykken bedre, at vi er flere der deler den? 😉 Nej, det gør den så meget værre og større og mere ulykkelig! Men ellers – tak!

 3. Fru Green skriver:

  Jeg mener: Så skal man da ikke gå og “føle sig grim” alene … 😉

 4. Julie skriver:

  Nej, det er rigtigt. I det mindste er det tydeligt, at man ikke kan gøre for det…

 5. Stine skriver:

  Hej Julie.
  Jeg har det som du med pludselige forandringer – men pludselig vænner man sig til det og så er det egentlig okay det hele alligevel. Jeg høåber du får hjælp af Morten til at få fikset den lilla farve, vil give dig ret i, at det ikke er helt det samme. Jeg ved ikke om det bare er indstillingerne på min pc, men jeg synes skriften er meget lille. Var den også det før? Måske er det bare mine ny briller (jeg er meget nærsynet, så de skal formindske, men…) Pøj pøj med det hele!

 6. Julie skriver:

  Den var også lille før, men vist ikke så meget som nu. Har engang hørt noget om en eller anden genvejs tast på pc´er som kan scrolle teksten større – kan ikke huske hvordan… nogen pc-nørder til stede?

 7. Angelika skriver:

  Nu har jeg ikke fulgt med så længe. Altså jo jeg læste lidt med lige omkring da du fik Klara, men så ja lige pludselig gik din side lidt tabt – ja sorry, men den er dukket op igen så nu følger jeg lidt med igen 😀 Men må indrømme jeg synes den anden var lidt mere dig på en eller anden måde. Men tja, man vænner sig nok til det.
  Hyggeligt at følge dig.
  Mvh A 🙂

 8. kriss skriver:

  Hvis du holder kontrol tasten nede – den der står Ctrl samtidig med at du ruller på scroll knappen på din mus – så vupti

 9. Julie skriver:

  Tak til kriss. Men det virker kun for jer med pc. Og hej og velkommen tilbage til Angelika. Håber du bliver, selv om jeg nu er kikset.

 10. Rikke skriver:

  Jaaah, vi elsker dig stadig. Kommer faktisk ikke herind, så tit for at se på parade MJ sko, selvom de ER fine =)

 11. Rikke skriver:

  … Eller var?

 12. Eva skriver:

  We love you and you know it 🙂

 13. Julie skriver:

  Pyha! 🙂

 14. Stine skriver:

  Tak for tippet – nu kan jeg læse mine daglige blogs i MagnaPrint størrelse ved hjælp af en genvej. Fantastisk 😉

 15. Julie skriver:

  Ja, det er en fager ny verden derude…

 16. Lucy skriver:

  Jeg skulle ellers lige til at komme med forslag, men du har jo ordnet det så fint selv 🙂
  Og lige som jeg skulle til at blære mig eller noget 😉

 17. julie skriver:

  Ja, nu er mit eneste problem den dobbelte overskrift. Fordi min header er et billede, hvor overskriften indgår. Og jeg kan jo ikke bare slette den oven over, for så kan folk ikke nemt komme tilbage til forsiden. Men nu er min røv blevet helt flad af at sidde i sofaen og bande over det her, så nu går jeg i seng.

 18. Marie skriver:

  Elsker dig stadig!! Skør er du, at du kan tro andet.

 19. Maria skriver:

  Jeg elsker stadig at læse din blog om dig og dine – omend den ser lidt anderledes ud 🙂 Dog har jeg noget sværere ved at links er i venstre side – det er som om, det er sværere at få musen derhen… Men det er nok en vanesag 🙂
  Knus fra Maria – fast læser selvom jeg sjældent får kommenteret 🙂

 20. Trine skriver:

  Ja du er stadig højt elsket, selvom bloggen ser lidt anderledes ud, den er dog pænere end den med den sorte mand fra i går;-P… Savner forresten din “det læser Julie nu” (tror jeg nok den hed) ude i sidebaren…
  Knus fra Trine

 21. Lucy skriver:

  Afpresning?! Jeg melder dig til Bloglandpolitiet, gør jeg!

 22. Lucy skriver:

  Jeg vil begynde at elske dig, hvis bare du kan fortælle mig, hvordan du fik alt det der puttet ind i din sidebar? Jeg troede, det kunne fikses ved bare at lave noget flere “sider”-moduler, men jeg kan ikke finde ud af det :-/

 23. Fr. Møller skriver:

  Nej, vi kan ikke fordrage dig. Vi læste kun med for at kigge på din flotte make-up *G*

 24. Julie skriver:

  Arhh, Fr. Møller! Du elsker mig, gør du! Jeg vidste det bare! Mig narrer du aldrig!

 25. julie skriver:

  Nahaaa Lucy! The table is turning eller noget! Så skal du også linke til mig 🙂
  Du skal vælge html moduler, og så sætte dine ting ind som html kode. Jeg havde heldigvis gemt kopier af alle mine stylesheets fra før, så jeg har bare copy pasted kode ind. Og så rykket rundt på modulerne bagefter. Det er faktisk meget meget nemmere end før!

 26. anne skriver:

  Hej Julie
  Jek kan stadig ikke få bloggen til ‘at hænge sammen’ – den højre kolonne er ‘faldet’ ned i bunden af bloggen, så man lissom skal læse den i to adskilte/efterfølgende sektioner? Er det min software – eller er der stadig problemer med det nye design?
  Anne
  (og tak for sidst – fortsættelse følger…)

 27. julie skriver:

  Hmm, Anne – det ser fint ud på min mac. Men nogen gange sker der det du omtaler, når jeg får sat et for stort billede ind et sted.
  Og tak for sidst hvad??? Jeg ved ikke, om jeg kender dig. Kender kun en anne, og ved ikke om hun læser her? Eller også er der nogen/noget jeg har glemt??? (hvilket så er pinligt…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.