Mere legetøj

Flere gaver! Vi skal snakke mere om gaver! Ja, jeg er vild med ting, men jeg synes ikke gaver kun er ting. De er også følelser. Jeg elsker at finde noget nogen ønsker sig, især hvis de ikke vidste de ønskede sig det, og så pakke det pænt ind og se dem blive glade. Og jeg kan rigtig godt lide den her forberedende tid, med lister og ideer og afkrydsning når man har fundet det helt rigtige.

Selv om jeg plejer at tage en dag for mig selv og juleshoppe, så køber jeg også flere ting over internettet. Det er bare nemmere i en travl hverdag og man går sjældent forgæves og kan oven i købet ofte finde rigtig gode rabatter.

Lige nu er der en del Lego sat ned ovre hos Lekmer.dk og det er noget begge pigerne ønsker sig og som jeg også stadig selv er ret vild med at lege med. Og så har de en masse Mumi ting, og dem kan jeg ikke få nok af. Heldigvis er Agnes med på min begejstring.

Der er også flere forskellige færdige julekalendre, hvis du ikke er lige så effektiv som jeg er i år, og allerede har købt 48 dimser.

Dette indlæg blev udgivet i Sponsoreret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Mere legetøj

 1. Sarah skriver:

  Og så er der os som har 48 dimser liggende, men ungerne vil hellere have de fancy kalendere…

  • thejulesrules skriver:

   Haha nårh ja! Jeg er Sorte Mor på den front. Jeg sagde til dem i går at hvis jeg hører ET mug over pakkekalender indhold, så pakker jeg resten ud og beholder det selv og så må de nøjes med ulandskalender. Og de der prinsessekalendre som de fik af bedsteforældrene. Og de der chokoladekalendre min veninde kom med… Okay, vi må stå tidligere op hele december…

 2. Løvinden skriver:

  Gid jeg havde 48 dimser pakket fint ind allerede. Har sukket efter henholdsvis Mumi- og Lego Starwars pakkekalenderen hos Lekmer. Det ville være nemt, bekvemt og vække begejstring, men vi hænger lidt på de dér julesokker, som hver morgen indeholder endnu en lille pakke, så jeg må hellere komme ind i kalenderpakkeindkøbskampen:-)

  • thejulesrules skriver:

   Altså, når jeg bruger sok-metoden, så pakker jeg ikke altid tingene ind… så er det som regel samme morgen, jeg kommer i tanke om at smide noget i den. Du kunne også erhverve dig en mumikalender og selv pille tingene ud og lægge dem i sok?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.