Mimbo Jimbo og den lange vinter

Så er den her endelig! I dag udkommer Strids nye bog og vi er mange der har glædet os!

IMG_0608.JPG
Mimbo Jimbo og den lange vinter handler om de to efterhånden velkendte venner Mimbo Jimbo og Mumbo Jumbo og deres vilde venner. Vi har lavet kunst og bygget med dem og nu, hvor det ellers burde blive forår, begynder det pludselig at sne. Og sne. Og sne og sne og sne. Indtil alt er dækket fuldstændig og MJ må grave sig en lang tunnel for at finde vennerne. Men hvorfor sner det? Og hvad kan vi gøre ved det?
“Winter is coming, Mimbo Jimbo!” Og “you know nothing, Mimbo Jimbo!” råbte jeg og lo ad min egen intertekstuelle spidsfindighed. I mens læste Klara bogen højt for Agnes og jeg faldt lidt ned igen og så nød vi den alle sammen.
Vi elsker den. Teknisk set er vi for gamle, men vi er ligeglade! Agnes er ikke for gammel, hun bliver fanget af handlingen og er helt opslugt. Klara er for gammel, men er vild med illustrationerne. Ligesom i Den Store Pære, er der en del tværsnit af husene, fulde af detaljer og pussenussethed og hun elsker det simpelthen!

Mimbo Jimbo og den lange vinter er en af de bøger du bliver nødt til at købe. Den vil blive læst i smadder af alle i husstanden og børnene tager det lasede eksemplar med sig når de flytter hjemmefra.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Mimbo Jimbo og den lange vinter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.