Min fødselsdag!

So far so good – blev godt nok vækket af en utilfreds klara, som ville op og have et glas mælk kl 6.50 – fair nok, så vi stod op og rodede lidt rundt, indtil jeg sendte hende ind for at vække hendes far. Og SÅ sang han fødselsdags sang for mig.

Han har naturligvis ingen gaver købt, for det har han jo hele dagen til at nå, ikke sandt? Den mand er total traditions-anarkist. Det tog ham også 10 mdr. at få købt en barselsgave. Men så var den også perfekt, det må man lade ham. Spændende om han kommer med en fødselsdagsgave i dag så, eller slår den sammen med en til jul… Gad vide, om han ville blive skuffet, hvis jeg var lige så nonchalant omkring hans fødselsdag? Men det finder vi aldrig ud af, for jeg æææælsker fødselsdage og jeg elsker at købe, pakke, give og få gaver. Alt med gaver – det er lige mig.

Om lidt tager vi ud til Karins cafew og ser det skilt stoffer har lavet til hende, og bagefter spiser vi brunch på Ingolfs. Så køber vi det sidste udstyr ind til den store grillfest i aften og så henter vi Klara fra vs. Ja, hun er afleveret, men hun får en fridag i morgen i stedet.

Sidst på eftermiddagen kommer så alle rytmikmødre med mænd og børn, 3 af stoffers venner, og flere af mine, både med og uden børn. Det bliver noget af en forsamling og jeg skal have lavet couscous salat, grøn kartoffel salat og melon-feta salat. Det lyder måske klamt, men saftig vandmelon og god kvalitets feta er en himmelsk kombination.

Vejret er for en gangs skyld perfekt, men jeg har fandme også anstrængt mig i året der er gået.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Min fødselsdag!

 1. Sanne skriver:

  Kære Julie
  Tillykke med dagen – jeg ville have sendt en gave, men den er så svær at pakke ind og post danmark vil ikke forsikre min forsendelse… Du skal have ro til dit hoved og det ville jeg inderligt gerne give dig. Slap lidt af, sænk paraderne og nyd tiden lige nu – Tingene kommer til dig når du er klar til at modtage dem. Det er lidt som en gryde der aldrig koger når man kigger på den – de gode ting kommer altid når du mindst venter dem, så lad bare som om du slet ikke venter. Du planlægger for meget og jeg tror du skal droppe al fremtids planlængning fra i dag – din gave til dig. Go with the flow – og når det ikke lykkes (taler af erfaring her) så lav en lille plan for noget som du ved kan lade sig gøre. Livet er altså lettere at styre når man lader det løbe frit ;o)
  Og husk: Huse har rådne tage, skvalderkål og noget der hedder unitter der går i stykker. Mænd der er sikre frier heller ikke, men mange af dem har luft i maven. Provinsen er opreklameret – lige som alt det andet. Home is where the heart is!!
  Nyd dagen og hjertelig tillykke!

 2. Kristina skriver:

  Kære Julie
  Endnu en gang til lykke – og tak for svaret:-) ikke Fyn, så ved jeg da hvor jeg har dig:-)
  Delvis vil jeg give Sanne ret, men kun delvist;-) Men for at uddybe. “Alle de gode mænd, du ved dem der kan vaske deres tøj, lave mad, HUSKE at købe gaven i god tid, og alligevel køber den perfekte gave osv osv osv, de er taget!!! Af andre mænd:-(”
  knus
  Kristina

 3. Kristina skriver:

  Ps, kender en fyr der er helt to barselsgaver bagud. Men så har han heller ikke rigtig nogen til at fortælle ham at det altså høre sig til. Oki, nr 2 er måske undskyldt – han har jo også lov at forvirres over at ting ikke lige går som man planlægger, men nr 1……….
  knus
  Kristina

 4. Trine skriver:

  Hej Julie – STORT tillykke forleden! Bedre sent end aldrig, håber du havde en dejlig dag/aften. Og fra vejret at bedømme – ihh hvor har du så været sød!
  Ps: Esben er også stadig en barselsgave bagud – tror det er gået forbi hans næse, at vi har fået en til! Knus fra Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.