Mr. News og Dr. Effektiv

Så drømte jeg så i nat, at jeg blev bedste venner med Steen Bostrup. Det er sært nok i sig selv, men at han også er død, synes jeg gør det lidt spooky. Jeg kan ikke regne ud, om der er en dybere mening med det? Jeg savner korrekt sprog i min hverdag? Jeg mangler nyheder – Mr. News? Eller – aaaaarrrggghhh – det ER en dreng jeg venter, og nu er det Steen Bostrup der skal genfødes????

Mr. News

I drømmen var jeg på biblioteket, og alle troede jeg var på arbejde, men det var jeg jo ikke, for jeg var på barsel, og jeg gad bare ikke svare på alle deres spørgsmål. Så pludselig var Steen der, og han var bare så venlig. Vi talte sammen om alt muligt og connectede virkelig. Soulmates! Jeg var så nødt til at gå fra ham, fordi jeg skulle til fest, men det havde han stor forståelse for, for sådan var det også i hans ungdom. Senere kom han lige forbi og mødte mine forældre, og det hele var bare så harmonisk og roligt og trygt, at jeg næsten savnede ham, da jeg vågnede. Steen var bare min bedste ven nogensinde!

Ellers er det hyggeligt og lidt sært at sidde herhjemme alene nu. Da jeg gik på ferie i december var Klara jo meget hjemme, og så var det helligdage og stoffer var også hjemme. Nu er det hverdag igen, og de er for længst taget af sted, og jeg sidder her og er rigtigt på barsel. Helt alene. Og det regner.

Men man skulle da være et skarn, om man ikke kunne få det bedste ud af en md. med god tid og fred og ro. Jeg har således allerede sorteret lidt mere babytøj, og besluttet hvad der manglede, og så også liiiige fundet lidt lækkert på nettet, på udsalg. På Filabel og på HouseOfKids. Se lige, fra økologiske Serendipity og til halv pris:

serendipityserendipity

Jeg kan bedst lide de der dragter til et lille barn, fordi de ikke skiller på midten. Jeg får gåsehud, når jeg er ude, og ser et lille barn på armene af nogen, og så når de løfter det på den måde, så skiller det på midten og den lille bitte mave og ryg må fryse! Uden at forældrene altid opdager det. Jeg er sådan en nazi-mor, der konstant stopper undertrøjer ned i bukser, og trækker strømper op og bukser ned. Ingen bar hud er tilladt på mine børn. Ud over hænder og ansigt, forstås.

Jeg er også meget begejstret for den her dragt fra Norlie, men den er lidt dyr, selv nedsat… tænker lige over det nogle minutter endnu…aj, for den er også kun på udsalg i str. 3-6 mdr. og større, og så bliver det for varmt til den, fordi der også er noget uld i. Hm. Men hvis nogen finder den i str. 0-3 mdr. på udsalg, så sig lige til!

Norlie

Ellers er der bare sket så meget med mit hjem. Først og fremmest er der sket det, at ham den anden er holdt op med at ryge. I 2 mdr. nu. Jeg er lykkelig for det, af utroligt mange grunde. Han bliver sundere og lever forhåbentlig længere. Han stinker ikke mere. Hans hud er meget pænere. Han sparer en formue. Han udskiller ikke giftige partikler i nærheden af mine børn. Han er nemmere at kysse.

Og så har det også forårsaget, at han er blevet SÅ effektiv. Han kan simpelthen ikke sidde stille. Der skal hele tiden laves noget. Lamper bliver hængt op, ledninger bliver fastgjort til vægge, hylder er malet og sat op i køkkenet, klapbord er malet og skal snart sættes op. Guldfliser bliver malet på fredag, når Klara og jeg ikke er hjemme. Vi skal til Sverige på en overnatning og se min mosters nye sommerhus. (Som ps er en vildt god ide! Kun 1,5 times kørsel fra Kbh.) Hvis han bliver ved med at have det sådan her, så er der snart ikke flere ting han kan male eller hænge op. Og SÅ kan man få ham til at vaske gulve og trapper og vinduer! Yay!

Men det smitter også, med den effektivitet, og så begynder jeg at flytte om og lave babyhjørne og smide ting ud og sortere og rydde op osv. Indtil jeg får plukveer og ligger mig ned. Jeg synes, jeg får rigtig mange plukveer efterhånden. Flere end da jeg ventede Klara, men det er måske meget normalt 2. gang. Man er jo lidt mere slidt og man har også mere at lave med et barn i forvejen. Og nu er der kun 6 uger til termin. Kan I fatte at det er gået så stærkt? Det er jo lige om lidt!! Kan reelt sidde med skrigeunge i armene og tårer i øjnene hver dag snart! Hurra for mig!

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Mr. News og Dr. Effektiv

 1. Annette alias MissB skriver:

  Hmnnn Steen …og Stoffer – måske lever du et tegneserieliv? – hvad det så end skal betyde. Underholdende drøm i hvert fald, kommer på niveau med hende, der drømte, at hun fødte et jordegern på ND og vågnede med mælkepletter på lagnet!! HA! Jeg har også haft gang i shopperiet, kig engang på sundbaby.dk. Super gode tilbud!! Hvis du har mod på det, så lad os mødes til en hygger i næste uge eller om 14 dage – trænger til at få lidt luft selvom det bliver i sneglefart. Luft i sneglefart, kan man sige det … mmmmh

 2. julie skriver:

  Næste uge lyder godt, Annette. Jeg har faktisk planer om en tur i Magasin, fordi mine velunderettede kilder siger, at de har 50-70 procent på rigtig meget nu. Snegle skal jo også have luft.

 3. Suzy Q skriver:

  Julie. Gad du leje din lampeopsættende mand ud? Min gør ingenting uden en pistolmunding i tindingen.

 4. Lone skriver:

  Jeg er nødt til at stoppe med at læse din blog… Får alt for meget lyst til en bebs mere 😉
  I øvrigt, så er jeg samme slags mor (prop og stop). Katrine er en udpræget drengepige (men gerne i kjoler og lyserødt) og hun kan bare ikke holde sammen på midten. Nu har vi hende så i behandling for blærebetændelse igen, så jeg er nok snart nødt til at udtænke noget mere snedigt dress til hende – noget der bare ikke KAN skille.

 5. julie skriver:

  Body´er Lone!! I uld! Jeg hadede det, dengang de i vuggestuen mente, at Klara var blevet for stor til bodyer. Jeg fik dem til at love at stoppe og proppe hver dag så, inden de gik udenfor. Ellers så bare uld undertøj? Det virker altså godt for Klara. Hun får stadig feber ind i mellem, men der er ikke snot og ikke infektion.

 6. Anette skriver:

  hej Julie,
  jeg synes det er ret imponerende du kun har taget 4 kg på – kan faktisk ikke helt forstå det kan lade sig gøre, nok også med mine pt +13 kg i baghovedet…. termin 3.marts med nummer 3, synes også jeg har plukveer konstant. Der er vel ikke rigtig noget at gøre noget ved det, andet end at acceptere at man er på meget nedsat hastighed. Paradoksalt nok samtidig med at jeg gerne ville have at tiden gik lidt hurtigere, så jeg snart kunne sidde med barnet, og gradvist få “min egen” krop igen.

 7. Marlene skriver:

  Uha.. vægt… har taget 11.5 kg på og er 31+0 i dag. Synes jeg har spist rigtig sundt og fornuftigt uden nogle ædeflip og allligevel siger vægten 11,5 kg. Fandme snyd. Men med Asta (datter på 5 år) blev jeg tyndere end min før graviditetsvægt, nok pga. 3 måneder med kolik og generelt søvnunderskud i de første 1,5 år… foretrak at sove frem for at spise.
  Forresten har jeg lige set at Creme de la Creme a la Edgar starter udsalg på mandag kl.11. Desværre har jeg en travl dag på arbejdet denne dag, så kan ikke nå derind mandag. Hvis nogen når derind mandag, er jeg meget interesseret i at høre om deres ammepuder og pusleunderlag er sat ned.
  Marlene

 8. Julie skriver:

  Jeg skal i magasin mandag, og har planer om en tur omkring Edgar, hvis plukveerne og understellet tillader det – og så skal jeg nok sige til.

 9. Maria skriver:

  Måske bli’r dit kommende afkom den kommende Mr. News for hele den ganske danske nation ?!
  Måske vil dit kommende afkom gerne hedde Bosse – for det er da et oplagt nickname til én, der hedder Bostrup ?!
  Måske får dit kommende afkom bare det mest korrekte sprog ever ?!
  Måske får dit kommende afkom minus ligheder med Steen Bostrup at all ?!
  Måske drømmer du bare vanvittige drømme – li’som mig…der i nat stjal 8 teskeer fra et køkken på den forvaltning, hvor jeg skulle til møde…og i virkeligheden skulle ha’ været på toilettet, men i stedet endte i deres køleskab…og tænkte, at jeg efter mødet ville snige mig ud og score deres æg…

 10. julie skriver:

  Hej Anette – nej, jeg forstår det heller ikke helt, og er derfor også nødt til sådan at rationalisere og retfærdiggøre…. jeg var også bekymret, men jdm siger at baby er fint stor – hun mente faktisk de der 2000 g. var rigeligt stort, for dens alder. Jeg tror simpelthen at jeg bare er sådan en som taber mig, fordi forbrændingen er sat op, min krop arbejder og jeg kaster en del op de første mdr. Og så tærer jeg på der sidder på sidebenene i forvejen. Alle siger også, at jeg ser tyndere ud i ansigt, arme og lår osv. Det var det samme sidst, med Klara. Men da tog jeg en masse på af at amme og gå hjemme og hygge mig. DET vil jeg gerne undgå denne gang, for jeg er generelt typen der godt må tabe 10-15 kg. Var jo også derfor jeg var til glykosebelastning, fordi mit bmi er for højt.
  Og ja, jeg glæder mig også til at få min egen krop igen!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.