Nåmmen

– jeg får så aldrig skrevet noget mere.

Men sådan er det så. Det er fordi jeg var sneet inde og Klara var syg og jeg var depri og min ene arm faldt af pga overdreven sneskovlning (har jo hjørnegrund). Den anden arm faldt af efter min lørdagsvagt, hvor jeg skrabede isslag af min forrude i 30 min. før jeg kunne køre hjem. Skrabede og skrabede og skrabede, og var til sidst bekymret for, om jeg havde skrabet et lag af selve ruden af. Den sag er endnu uafklaret. Men der er ikke nogen, der har sagt noget. Tror måske nok stoffer ville have kommenteret det, hvis et lag af forruden manglede? Og dog…

Men nu er jeg på arbejde igen, og så er der jo GOD tid til at skrive. Åhh, hrarh hrarh hrarh, hvor skægt. Nej. Faktisk har jeg lige ryddet op i mit bakke-møbel, her på skrivebordet. For jeg havde hele tiden sådan en snigende fornemmelse af, at der er noget jeg har glemt. Et eller andet. Var der så også. Lige en kontrakt, der skulle betales.

Og så fandt jeg sådan en fed gul post-it note langt nede i bunkerne. Der står på den;

"3 stk piger, 2 x 9 + 6." Og så et tlf. nr.

Ikke meget, men suspekt nok til, at jeg begyndte at undre mig over, hvilken type virksomhed jeg mon er ansat i. Hvad er det liiige jeg sidder her og formidler måske, hvad??? Spørg biblioteket – hvis vi ikke selv har det, så skaffer vi det hjem til dig!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Nåmmen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.