nårh ja forresten

Synes nok der var noget jeg havde glemt at skrive – sælger skrev under i dag… Vi overtager pr. 1.6. og går så i gang med projekt istandsætning og flytter så hurtigt som muligt.

Jeg har tænkt lidt over, om man mon kunne leje den her ud på md's basis eller noget, når vi er flyttet. Hvis nu det trækker ud med at få den solgt. Men jeg ved ikke, hvordan reglerne er omkring den slags. Det kunne man vel finde ud af. Det skulle så ideelt set være til en, som gerne bare vil leje for en md af gangen, f.eks. en studerende som skal flytte til Kbh og som synes, det er nemmere at finde en permanent bolig, når man har en base her. Og det skulle være en man kunne stole på ville holde det pænt og ordentligt, så det ikke ligner fæces, hvis der nu skal vises frem for eventuelle købere. Sidder der nogle rengøringsliderlige kommende studerende derude?

Nå, men altså. Sælgers mægler var rigtig kæk da han ringede. Han ville bare lige ønske mig tillykke med mit huskøb. Og eftersom jeg stod i en skobutik i fields, med to 3 årige i overdrive omkring mig og høj musik, så var mit intelligente modspil; awha?

Det kom faktisk også bag på mig, at det gik så nemt og problemfrit. Burde der ikke være flere forhindringer? Er det her ikke mit liv, der er tale om??

Har en hel lang arbejdsdag i morgen til at google nye køkkener, drivhuse, legehuse, bålfade med grillfunktion, tapeter, sofaer, dobbeltsenge og priser på malere der skal fuldspartle og sætte væv op.

Jeg ved godt, jeg svor i vinters, at jeg ville holde 30 års fødselsdag i egen have. Men var der ligesom nogen der troede på det? Personligt droppede jeg helt tanken, da jeg ikke fik det job i Vordingborg. Men det er jo sådan, at man skal passe på med, hvad man ønsker sig. For man får det. På en eller anden måde. Således FIK jeg det barn, jeg så gerne ville have. Men med en helt anden mand, og efter kun 4 mdr.'s kæresteri. Og jeg FIK den fødselsdag i egen have, men i et helt andet hus og med et helt andet job. Skal vi ikke også bare sige, at jeg FÅR min lejlighed solgt i næste uge så? Jo lad os da det.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til nårh ja forresten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.