Nårh ja så

Så går det jo nok alligevel. Som altid, når jeg har fået raset ud, så begynder det at lysne igen. Nu ved jeg jo også fra pålidelig kilde (Suzy Q, som har lagt mit horo!) at jeg har umådelig meget held med penge. Især med andre folks penge.

Jeg vidste egentlig godt, at jeg havde held med mine egne, for selv om jeg ikke tjener særlig mange, så mangler jeg aldrig nogen. Joh, ind i mellem ser det lidt småkritisk ud, men det vender altid igen. Der dukker altid et eller andet op. Jeg har i årevis levet efter devisen What goes around, comes around – og det er sandt. Jo mere jeg bruger, jo mere har jeg! Men i det øjeblik jeg begynder at spare sammen til uforudsete begiveheder, så VÆLTER de uforudsete begivenheder ned over mig!

Jeg vil derfor mene, at det lidt er stoffers skyld, det her med bilen. Han gemmer de der penge han fik af sin mor, til hvis nu der skulle ske noget uforudset – og det gjorde der så! Se at få dem brugt Mr. Stoffer! Hvis man sidder som en guldelskende drage oven på sin formue, hvis man puger, så udsender man "jeg mangler" signaler til universet – og så kommer man til at mangle.

Jeg ved godt I allesammen synes det lyder sindssygt, og nok især de af jer, som er bankfolk, men helt ærligt – det er sandheden. Jeg er jo levende bevis. Jeg bruger og jeg har.

Således viste det sig, at min evigt søde svigermor gerne ville betale halvdelen af regningen, og det underbygger bare endnu flere påstande fra det der horoskop som Suzy har lagt!) Så nu fikser de bilen og alle er glade. Lidt endnu.

Jeg har også været til jobsamtale i dag, og det gik helt fint. Men det gør det jo på den anden side hver gang, og jeg har ikke fået noget fast endnu… Jeg kunne godt lide dem, og det lød som et spændende job. Eneste minus er, at vi aldrig får råd til hus i det område. Men så må man jo finde en 3 eller 4 vær. og væbne sig med (endnu mere) tålmodighed nogle år endnu. Indtil jeg bliver chef, som Suzy forudsiger, eller indtil jeg kommer på finansloven med min erotiske litteratur, som var en anden stærk forudsigelse fra horo-suzy's side… spændende, spændende… 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Nårh ja så

 1. Lone skriver:

  Er det DET din plan B går ud på?? Jeg havde nemlig forestillet mig noget i den retning – når du alligevel skriver, så ku du jo ligeså godt få penge for det – og med 22 kommentarer har du allerede et beredvilligt publikum, ikk?

 2. Lone skriver:

  Jov da…det ku være enormt godt for mit blodtryk at have dig med på en skæld-ud-på-tumberne-i-verden. Faktisk er den med skoene skrevet med direkte adresse til dig 😉

 3. kriss skriver:

  http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=417954
  har du set dette? – det er da en ok aftale.
  knus

 4. Sanne skriver:

  Hmm jeg er da en slags bankfolk og jeg er helt enig i din økonomiske slagplan – eller det vil sige, jeg tror ikke man sender onde signaler ved at spare op, men jeg tror heller ikke man skal leve som gnier – en blød mellemting og bare man har det godt og gør det hele på ejen hånd og har styr på det :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.