Travl dag på jobbet?

Kan man tage det som et generelt udtryk for, at der har været mange besøgende på arbejde i dag, når MIN automat er løbet tør for normal cola og kun har det der light pjat tilbage, samt giver byttepenge tilbage udelukkende i form af en kroner?

Jamen så køb dog en light, Julie, din gamle sukkernarkoman, tænker nogen nu. Men det VIL jeg ikke. Jeg ved ikke om det er noget I har tænkt over, men det er kun fede mennesker der drikker cola light. Og det synes jeg, ville være et uheldigt signal at sende.

Jamen Julie, folk ser da din kæmpe mave før de overhovedet får øje på din variant af cola, så hvordan kan du tro, at du kan narre nogen? Overhovedet? Jeg kan da i det mindste forsøge at sende det signal, at jeg ikke selv synes jeg er tyk. Og derfor drikker normal cola. Som by the way også smager bedre.

Nå, men for at I nu ikke skal tro at jeg ikke har nogle reelle bekymringer her i denne verden, så fik jeg i dag afslag på det job i Odense. Fint nok, i den forstand at vi egentlig ikke har lyst til at flytte til Odense. Men jeg ville have gjort det, hvis jeg fik jobbet. Siger da noget om mit engagement og mit initiativ, synes jeg selv. Synes egentlig også det er pænt frækt af dem at afvise mig, uden at se mig til en samtale. Havde lige fået sådan en flot statistik, med at komme til samtale på alt jeg søgte.

Har ikke hørt fra det sted, hvor jeg var til samtale i tirsdags, så det har jeg nok heller ikke fået. De sender enten et standard afslagsbrev i morgen – og hvor vi dog HADER standardafslagsbreve! Når I nu har haft mig til samtale og har sagt at I ville ringe, så ring dog i det mindste, kujoner, så man kan få ordentlig besked og spørge ind til hvorfor man ikke fik det. ELLER også ringer de først i morgen og siger at jeg ikke fik det. Men det er dumt, når de sagde de ville ringe onsdag eller torsdag. Øv.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Travl dag på jobbet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.