Nattens drømme

De tager simpelthen prisen.

Først drømte jeg, at min far gav mig et komplet surf-sæt. Med forskellige typer brædder og alting. Total Dylan McKay. Og sååå lidt mig.

Bagefter drømte jeg, at jeg styrtede ned med to forskellige fly, lige efter hinanden. Ikke på den uhyggelige måde, men mere på den spændende rutschebane-agtige måde. Første gang nødlandede vi på H.C. Andersens Boulevard. Anden gang nødlandede vi ude til havs, uden for Kbh´s havn, og jeg kravlede op på en bøje og ringede 112. De lo af mig.

Da jeg dagen efter skulle aflevere Klara i børnehave, fortalte jeg mine styrt-historier til en af de andres børns far, og han var passende imponeret. Og gav mig faktisk et par rubin øreringe (helt klart inspireret af dette indlæg hos Jennie). Det var nogle ret pæne øreringe, og jeg kunne godt forestille mig f.eks. Carré Cph. lave dem…

Til sidst drømte jeg, at stoffer sagde til mig at han ikke elskede mig. Men at han godt kunne holde mig ud. Jeg elsker dig ikke. Men jeg kan godt holde dig ud. Fedt. Så vågnede jeg, og vækkede ham, og afkrævede ham en forklaring. Det er så typisk at drømme sådan noget, som gravid, fordi man er så sårbar og hormornel. Er heller ikke første gang jeg drømmer noget der henad. Og man har det så elendigt når man så vågner, fordi den der følelse stadig sidder i kroppen. Som om det var sandt.

Nå. Men vand under broen og alt det. I aften kommer min søster. Og vi skal have sushi. Mit ufødte barn har brug for de essentielle omega 3 olier til sin hjerne. Dem der fra fisk, ikk?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Responses to Nattens drømme

 1. Jennie skriver:

  Ja, er der egentlig nogen der kan forklare de dersens gravide drømmer?! Hvorfor skal de være så f***ing langt ude?? Fortalte dem altid til manden som forslog at man skrev en bog med dem. Eh.
  Vil det mon være pænt med nogle rødbeder på ørene? Forudsat at man synes de der amazonas-lange øreflipper også er pæne, s’følig.

 2. Suzy Q skriver:

  I denne uge er jeg blevet ædt af et monster, forladt, faldet ned fra noget højt og mit hus er brændt ned til grunden.
  Tak, natlige drømme. Virkelig fedt (NOT!)

 3. Kirsten skriver:

  Hej Julie
  Vil lige ønske dig en god fødsel 🙂
  Jeg tager nemlig ud hvor kraverne har vendt – og hvor internet kun ikke er for alle. – Hvordan mon det skal gå mig i 4 dage. Og så uden en mand, jeg kan hælde alt mit brok over familien ud over…
  Knus fra Kirsten

 4. Janne skriver:

  Lyder som om du snart skal få født det lille søde barn inden dine drømme tager fuldstændig overhånd. Havde ellers heppet på det blev i dag, hvor sønnen min også har fødselsdag, men i år er den 29. februar jo også i spil…..interessant dato 😉

 5. Takashimaya skriver:

  Åh ja! Drømme! Du har set, at jeg har arvet alt Carries tøj ikke? 🙂 Tror det var en trøstepræmie efter at have drømt den mest forfærdelige drøm ugen forinden.

 6. julie skriver:

  Jo, Taka, sikken en arv! Og nu sidder jeg og tænker på dig jævnligt hver dag, fordi jeg er i gang med at se alle afsnit. Igen. Er nået til sæson 5. Og jeg genkender mange af dine outfits!!

 7. Miemor8 skriver:

  Juuuulie, hvor er du henne???
  Har du føøødt???
  Er Agnes Sofie eller Esther Sofie eller DAGMAR uuude. :-)))))
  Hvis du er i gang, håber jeg det går smertefrit. :-))))))
  Kh Mie

 8. PassionPopsicle skriver:

  Ej, Julie du kan jo ikke skrive kommentarer uden at skrive indlæg. Når man er højgravid så må man KUN undlade at skrive indlæg hvis det er fordi man er midt i fødsel

 9. Suzy Q skriver:

  …. HVAD SKER DER!?!?
  Krydser alt hvad krydses kan.

 10. julie skriver:

  Åh, jeg orker bare ikke at skrive indlæg… Min zonedame i vanløse hedder Mette Stauning og kan findes på nettet. Jeg synes, hun er meget god. Jeg var der i går, og det var virkelig effektivt.
  Jeg ved godt jeg burde skrive indlæg, for at folk ikke tror jeg har født. Men FORDI jeg ikke har født, så er der ikke noget at skrive om…

 11. Marlene skriver:

  Hej Julie,
  Vil høre om jeg kan få navnet på din zoneterapeut i Vanløse? Var hos en zoneterapeut i tirsdags, men synes ikke hun var så fantastisk god.
  Marlene (37+0)

 12. deniz skriver:

  Hallo
  Sig mig kvinde har du født……………………….?
  Kan jo ikke side her og ikke vide noget……!!!
  Vi vil snart gerne høre TAK…………………
  God weekend
  Odense

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.