Nødder

20121007-212512.jpg

Her er hvad jeg samlede på en halv times tid i dag. Jeg elsker den her nøddehøst og de smager vildt godt!

I morgen skal jeg afsindigt tidligt op og afsted til Vejle. Der er børnebibliotekar konference og jeg glæder mig rigtig meget. Det er altid inspirerende og sjovt at møde kolleger fra hele landet. Temaet er bredt i år, fordi det vi laver hver dag er bredt og meget forskelligt. Så vi har planlagt lidt om indretning, markedsføring, kreaworkshops, ebøger, stemning og inspiration. Om aftenen er der festmiddag og teater med Gruppe 38, som vandt BØFA prisen sidste år.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Nødder

 1. Kirsten skriver:

  Det ser ud til at være nogle gode nødder.. Tøhø 🙂

 2. visitsen skriver:

  For et par år tilbage havde jeg den største nøddehøst i sommerhuset – normalt er det ellers kun egenet der får noget ud af nøddehegnet. Men ikke det år.

  Og istedet for at råæde de friske nødder som man bør, ville jeg gemme dem til jul. Hængte dem op i en nylonstrømpe, i et udhus hvor de kunne tørre, helt efter bogen.

  Og helt efter bogen fik egenet alligevel de nødder det skulle have – for da jeg senere ville hente min høst, var der gnavet hul øverst i strømpen og de gode nødder var en efter en hentet ud og sikkert gemt et andet sted.

  … moralen er – nyd nødderne mens de er friske, ellers er det ikke sikkert at du har dem senere i livet….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.