Noget jeg aldrig har blogget om før…

Findes det i det hele taget? Jeg har blogget om sko, om tasker, om barn, om mand, om veninder, om lejlighed, om musik, om film, ganske ganske lidt om politik. Om huse, om eks'en, om min bil, om raseri, om den kvindelige cyklus og om hormoner. Jeg har blogget om min morfar, lidt om min barndom, mine fremtidsdrømme, mine katte, mit arbejde, de kongelige, min by, ferier, sejlads, grammatik og stavefejl. Hvad har jeg aldrig nogen sinde blogget om?

Gider I komme med forslag? Vi skal have sat gang i en overspringshandling af dimensioner her!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Noget jeg aldrig har blogget om før…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.