Nu med to tænder!Den første kom jo i fredags, d. 23., og den anden dukkede op i går d. 26. Så det kan meget vel være, at der er noget om det der med, at de kommer i par.
Lørdagen på Falster var rigtig rar og det var søndagen også. Vi fik vasket en masse tøj – rart med en bil, så man kan slæbe den slags med 🙂 Og så fik vi dejlig mad og så film og hyggede. Klara sad så fint selv, hvilket farmor og farfar var meget imponerede over. Natten var ikke optimal, men hun er ved at være for stor til at sove i barnevognskassen. Hun sparker dynen af og kan ikke have armene der, den stakkel.
Kort før afgang søndag var der snak om, at nu var vi nok ved at sne inde, så i ånden så jeg mkk/kristina være nød til at sætte ind med den redningsaktion 🙂 Men vi kom afsted og sneen var åbenbart ret lokal, for der var intet på motorvejen og intet i kbh.

Natten til mandag var helt af helvede til. Det var ikke udelukkende Klaras skyld, for selv om hun skreg i 1½ time og kartede rundt i sengen, så kan hun jo ikke klandres for at jeg har svært ved at falde i søvn selv, når hun endelig sover. Summa sumarum – jeg fik sovet fra kl 6 til kl. 8 den nat. Ikke helt nok, men om morgnen kunne vi mærke tand nr. 2 i undermunden og det forklarer jo nok en del.
Noget brugte drog vi afsted til cafemøde med juni2003 holdet. Nina og Erik fulgtes med os, og trods omfattende bus-strejke, lykkedes det os at nå frem. Det var en lille, men munter forsamling, og egentlig synes jeg det var lidt hyggeligere kun at være 8 (eller var vi 9?) i stedet for de 17-18 stk. vi var engang. Man får snakket mere med alle og ingen sad og var stille. Kun mig, når jeg døsede lidt hen. På et tidspunkt var der snak om at putte mig i en rede af voksiposer, en meget tiltalende tanke. Men maden var for god, og det ville ikke have været sikkerhedsmæssigt forsvarligt at jeg sov på gulvet, med de vilde unger, der trillede, møffede og væltede rundt. Hvor er de dog blevet store allesammen!
Så blev vi hentet af stoffer og kørt hjem uden brug af de dumme busser. Klara havde selvfølgelig været stille og sovet 2 timer under mødet… hun må jo også have været træt.

Senere var jeg ude og få en gratis håndlæsning af hende Krumme, der har reklameret for det her på siden. Det var sjovt at prøve, og hun sagde mange ting der passede, også ting som hun IKKE har kunnet læse sig til her i dagbogen 🙂 Men hvorfor skulle hun også snyde, når det var gratis? Men – det var sjovt og jeg fik et godt råd, som jeg vil følge!

Natten til idag var så som så – der var optræk til samme ballade som i går, men så faldt hun pludselig i søvn alligevel. Som om hun har tænkt, årh what the hell – I slipper i nat så, jeg gider ikke det show 🙂
Nu sover hun ude på altanen, og for første gang nogen sinde er hun faldet i søvn 100% af sig selv, uden nogen form for stimulans fra min side. Jeg lagde hende derned, bakkede væk, ventede 3 min og kiggede så ned – og så sov hun gudhjælpemig. Stor, dygtig pige 🙂
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.