endelig en normal dag :-)Endelig en helt normal nat, med kun 3 amninger – kl 23, kl 01.30 og kl. 05. Og endelig en normal dag, med rytmik, mødregruppe og hjem – med en glad, rolig og fredelig Klara.
Grød gider hun stadig ikke, men hun har da i dag fået lidt af hvert. Lidt brød, lidt banan/pære mos med youghurt fra nestle, lidt klementin, lidt havregrød, lidt risgrød med pære, lidt stykker af vores aftensmad; gulerod, ris, svinekød i bitte små bidder.
Hun må selv mene, hun har fået meget at spise, for amme har hun ikke rigtig gidet, så jeg sidder her med kæmpe beton bryster. Håber ikke hun har planlagt at bruge hele den kommende nat på at tømme dem…

Hun har fået en ny lyd. Her om aftenen hviner og skriger hun, som en rigtig tøs, når hun bliver lidt træt. Det lyder som om vi er ved at sætte ild til hende, men jeg håber da naboerne lærer at leve med det 🙂

Rytmikken gik fint. Alle de andre dumme unger kan godt nok snart kravle, vinke og klappe og stå på hovedet mens de synger nationalsangen, men Klara gider bare sidde og slikke på trommerne… Hun er selvfølgelig en af de yngste i flokken, men jeg synes bare hun plejede at være godt med. Nu giver jeg hendes manglende grød/mos indtagelse skylden for alt. Hun er ved at falde bag af dansen, bare fordi hun ikke spiser nok (efter min mening). Hun er heller ikke vokset i højden længe.
Bagefter var der mødregruppe. Rigtig hyggeligt som altid. Ungerne sov nede i gården – det er de altså bare dygtige til efter rytmikken, så vi havde to timer med begge hænder for os selv, før de begyndte at ville deltage i løjerne.
Så kom vi hjem og Klara tog sig en sen lur fra 17 til 18. Det var egentlig rart, for så var hun frisk da vi spiste aftensmad, og det var en rolig og afslappet affære, som hun kunne være med til, i stedet for den kaotiske kasten-føde-i-hovedet, det udvikler sig til de dage, hvor hun er natklar kl. 19.
Bagefter var hun frisk nok til at ligge og lege selv på gulvet, så vi alle tre kunne hygge os. Jeg er gået i gang med at lave min nye hjemmeside – www.arndrup.dk – men den er ikke oppe endnu, så I må ruste jer med tålmodighed.

Vi har ingen planer for i morgen, men mon ikke vi finder på noget. Ellers er jeg i hvert fald ved at have udvilket en alvorlig grad af udsalgs-abstinenser. Har jo slet ikke rigtig fourageret markedet ordentligt i år 🙂

kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.