Nye undskyldninger

Nåmen, hvorfor skriver du ikke noget, Julie?

Arrrh, men du ved, det er fordi jeg har en datter på tre år. Og jeg laver stort set ikke andet, end at rende bag ved hende og samle tøj op og lægge det på plads igen! Jeg ved godt, jeg plejer at overdrive, men ikke denne gang! Hun skifter tøj hurtigere end vi kan nå at blinke.

I mandags skulle vi til noget traditionsrigt påske-tamtam, og vi skulle være der kl. 13.30. Jeg tror vi stod op omkring kl. 9, og i det tidsrum – fra vi stod op til vi kørte, havde Agnes skiftet tøj i hvert fald 20 gange. Måske mere. Man opgiver at tælle. Men jeg VED hun skiftede fire gange på de 10 min. hendes far var i bad.

Og han, faderen, blev ved med at spørge mig om, hvad hun skulle have på derhen. Og jeg var totalt i vildrede. Og til sidst sagde jeg, at det måtte være sådan lidt roulette agtigt, og at hun bare måtte have det på, som hun nu havde, når vi skulle til og afsted. Den eneste måde man kan fastholde hende i noget bestemt tøj på, er ved at bestikke hende med lækkerier. Men selv det virker ikke lige så godt, efter en påske med besøg af påskeharen to gange…

Og hun kan starte ud med noget rigtig godt, hvor man tænker WOW godt valgt, Agnes! Du har stil. Det må du meget gerne beholde på, i børnehave. Men så går man ud for at smøre en madpakke, og næste gang man ser hende, er bukserne skiftet ud med en spraglet nederdel og hun har taget et par af Klaras strømper på, som når hende til under knæerne, og så lige en undertrøje med simili-sten, uden på den helt anderledes spraglede body… Og når man så henter hende om eftermiddagen, og de har været i sandkassen/kulminen hele dagen, og hendes fletning har løsnet sig, så ligner hun det mest forsømte roma barn nogensinde, med jord i hele hovedet og tøj der ligner klunsede klude.

Igen – man er glad for det er nr. 2, ikke? Så kan man da have en forventning om, at også dette er forbigående.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Nye undskyldninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.