Nyt look

Hm, synes måske det hele blev lidt vel hvidt? Men det var først efter at jeg var gået i gang med at skifte template, havde truffet DEN beslutning, at jeg opdagede at min gamle template ikke findes mere som valgmulighed. Faktisk synes jeg ikke der var ret mange at vælge i mellem mere, og hvis du læser det her morten, så synes jeg godt der kunne være bare en som var en lille smule mere feminin i sit udtryk. Evt noget a la det der med blomster du selv havde for noget tid siden. Måske man burde skrive det i support bloggen i stedet.

Fik bakset rundt med html'en og indsat lidt ekstra, men jeg kan ikke se hvor man skal hen for at ændre lidt på farverne. Nogen der ved noget? Pernille?

Endte med at slette hele den linie med tags for jeg bruger dem ikke så meget selv, og jeg havde en del tags som ikke virkede. Dem med tal i. Og det så så dumt ud med sådan noget rod på forsiden, og jeg kunne ikke finde ud af kun at slette dem som ikke virkede. Så nu er de alle væk. Hvis der er nogen som har nogen gode råd om den ting, så er de også velkomne.

Ellers sker der ikke så meget her. Jeg har sovet længe i et forsøg på at slippe af med den der fugleinfluenza, og det virker da også som om den snart er på retur. SKAL bare være frisk på lørdag til 60-års-brag-af-en-fest.

Snart ringer Anna, og så er lilleIda vågen, og så tager vi ind til byen og kigger på sofapuder. Ikke et segment jeg har shoppet meget indenfor før, men Anna er ved at lave om derhjemme, og jeg hååååber jo så meget på snart at have mere plads at fylde ting ind på, så jeg kan jo godt tage med og sondere tærrenet. Boligindretning beyond Ikea. A new world! Det var fuldstændig samme følelse jeg havde da jeg fik barn. Et helt nyt shopping-marked åbnede sig. Lækre ting, som man aldrig før havde haft mulighed for at kigge på eller købe. Og man kan virkelig få meget til børn, og de vokser hele tiden og skal have mere 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til Nyt look

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.